Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Valószínű, hogy elérkeztem az itt levők segítségével a dolim végéhez. Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb. Próbálkoztam már olyannal, hogy formcreate-ba beírom, hogy minden mező üres legyen (most ezt nem részletezem. ezt még én is tudom), , hogy a dkod-ot állítsa 0-ra, vagy állítsa olyanra, ami még nics benne (pl. max+1), és mégis. Ötlet pedig a 0-hoz konvergál szokás szerint.
A másik. Ez is valami hasonló gond lehet.
Megcsináltam, hogy elkezdesz beírni egy nevet a név mezőbe, megnyomsz egy gombot, és ha az ezzel kezdődő név benne van már, akkor minden mező kitöltődik. Na és akkor itt jön a poén. Beírsz egy nevet, ami tuti benne van, megy. Beírsz egy másikat, ami tuti nincs. Megy.
DE!!! Ha egy olyan ember után írsz be egy benne levőt, aki nincs benne, akkor már nem ismeri fel.
Nekem ebben az egész progi írásban hetek óta rejtély, hogy lehet az, hogy
írsz egy eljárást a ''felismerre'', írsz egyet a ''nem ismerre'', és akkor e 2 független eljárásnál számít, hogy mi volt előtte.
De most csak kiragadtam, egy példát, de végig ilyennel bajlódtam. Ezt viszont nem tudtam eddig kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest