- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Valószínű, hogy elérkeztem az itt levők segítségével a dolim végéhez. Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb. Próbálkoztam már olyannal, hogy formcreate-ba beírom, hogy minden mező üres legyen (most ezt nem részletezem. ezt még én is tudom), , hogy a dkod-ot állítsa 0-ra, vagy állítsa olyanra, ami még nics benne (pl. max+1), és mégis. Ötlet pedig a 0-hoz konvergál szokás szerint.
A másik. Ez is valami hasonló gond lehet.
Megcsináltam, hogy elkezdesz beírni egy nevet a név mezőbe, megnyomsz egy gombot, és ha az ezzel kezdődő név benne van már, akkor minden mező kitöltődik. Na és akkor itt jön a poén. Beírsz egy nevet, ami tuti benne van, megy. Beírsz egy másikat, ami tuti nincs. Megy.
DE!!! Ha egy olyan ember után írsz be egy benne levőt, aki nincs benne, akkor már nem ismeri fel.
Nekem ebben az egész progi írásban hetek óta rejtély, hogy lehet az, hogy
írsz egy eljárást a ''felismerre'', írsz egyet a ''nem ismerre'', és akkor e 2 független eljárásnál számít, hogy mi volt előtte.
De most csak kiragadtam, egy példát, de végig ilyennel bajlódtam. Ezt viszont nem tudtam eddig kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest