Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Valószínű, hogy elérkeztem az itt levők segítségével a dolim végéhez. Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb. Próbálkoztam már olyannal, hogy formcreate-ba beírom, hogy minden mező üres legyen (most ezt nem részletezem. ezt még én is tudom), , hogy a dkod-ot állítsa 0-ra, vagy állítsa olyanra, ami még nics benne (pl. max+1), és mégis. Ötlet pedig a 0-hoz konvergál szokás szerint.
A másik. Ez is valami hasonló gond lehet.
Megcsináltam, hogy elkezdesz beírni egy nevet a név mezőbe, megnyomsz egy gombot, és ha az ezzel kezdődő név benne van már, akkor minden mező kitöltődik. Na és akkor itt jön a poén. Beírsz egy nevet, ami tuti benne van, megy. Beírsz egy másikat, ami tuti nincs. Megy.
DE!!! Ha egy olyan ember után írsz be egy benne levőt, aki nincs benne, akkor már nem ismeri fel.
Nekem ebben az egész progi írásban hetek óta rejtély, hogy lehet az, hogy
írsz egy eljárást a ''felismerre'', írsz egyet a ''nem ismerre'', és akkor e 2 független eljárásnál számít, hogy mi volt előtte.
De most csak kiragadtam, egy példát, de végig ilyennel bajlódtam. Ezt viszont nem tudtam eddig kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest