Új hozzászólás Aktív témák

• tusi74

őstag

Valószínű, hogy elérkeztem az itt levők segítségével a dolim végéhez. Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb. Próbálkoztam már olyannal, hogy formcreate-ba beírom, hogy minden mező üres legyen (most ezt nem részletezem. ezt még én is tudom), , hogy a dkod-ot állítsa 0-ra, vagy állítsa olyanra, ami még nics benne (pl. max+1), és mégis. Ötlet pedig a 0-hoz konvergál szokás szerint.

A másik. Ez is valami hasonló gond lehet.
    Megcsináltam, hogy elkezdesz beírni egy nevet a név mezőbe, megnyomsz egy gombot, és ha az ezzel kezdődő név benne van már, akkor minden mező kitöltődik. Na és akkor itt jön a poén. Beírsz egy nevet, ami tuti benne van, megy. Beírsz egy másikat, ami tuti nincs. Megy.
    DE!!! Ha egy olyan ember után írsz be egy benne levőt, aki nincs benne, akkor már nem ismeri fel.
    Nekem ebben az egész progi írásban hetek óta rejtély, hogy lehet az, hogy
    írsz egy eljárást a ''felismerre'', írsz egyet a ''nem ismerre'', és akkor e 2 független eljárásnál számít, hogy mi volt előtte.

De most csak kiragadtam, egy példát, de végig ilyennel bajlódtam. Ezt viszont nem tudtam eddig kiküszöbölni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés