Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Ha már itt vagyok, felteszek két kérdést:
-Hálózatos progit írok (BDE), az adatbázis fájlok (.db, meg a képek és a PDOXUSRS.LCK) azon a gépen vannak egy megosztási mappában (sima XP prof), amelyik a legtöbbet fogja használni őket, viszont van egy másik XP-s gép (amin a progit fejvesztem), meg a főnök Vistás masinája. Úgy oldottam meg hogy minden tranzakció előtt tábla.open, utána meg tábla.close. gondolom elég kicsi a valsége annak hogy két ember tizedmásodperces pontossággal akarja ugyanazt a táblát használni, vagy érdemes lenne mindenféle Timert beleépíteni a progiba?-Ha a felületen módosítom egy rekord valamelyik attribútumát (legtöbbet Editboxban), visszaírásnál az egész rekordot vissza kell írnom, vagy van olyan eljárás ami megjegyzi melyik editbox tartalma lett módosítva és nem kell annyi kódot kopizni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Jövedelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest