Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan tudom aktiválni/bekapcsolni a SYSRQ gombot egy Dell D430-as notin? Az FN+F11 kombinációval nem megy!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ha egy dell inspiron mini 101z típusú lapiban van egy 5540-es wwan kártya, akkor abban elvileg van GPS is, igaz? Létezik ehhez valamilyen navi program? Előre is köszi!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem a D430-as notiba egy ericsson 5530-as WWAN kártyát! Viszont a del honlapján a D430-hoz nem hozza driver-t és az utility-t! Szerintetek melyiket kéne felraknom hozzá, hogy menjen? Amúgy független a kártya! Előre is köszi a válaszokat!
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem. Adott egy E6430-as gép! Vettem egy Kingston uv400 240gb ssd-t. Beraktam a vinyó helyére, majd elkezdtem a win7 telepítését. Megformáztam, illetve megosztottam a vinyot, fel is telepítettem, majd mikor az alap beálításokat megadom (név, jelszó...), újraindul a gép és ugye töltene hdd-ről, de valamiért nem megy neki, s a dell logonál megakad és folyamatosan újraindul!
Mit csináltam rosszul? Vagy mi lehet a bibi?
-
Vasy09
őstag
válasz haxxika #55500 üzenetére
Köszi, utána csináltam egy bios resetet, majd próbálkoztam, de ismét nem ment, majd átállítottam a sata vezérlőt ata opcióra, és úgy már felment az op! De nem értem, hogy mit szarakodott vele ennyit!
Viszont nem tudom, hogy így meg menni fog-e ha a külső bay-be rakom a sima vinyóját, látni fogje-e?
Amúgy köszi a tippet!
-
Vasy09
őstag
válasz pataslogeza #55607 üzenetére
Emlékeim szerint a D630-as sorozatban nem volt billentyűzet világítás!
-
Vasy09
őstag
válasz Lapaj1974 #55693 üzenetére
Nézd meg a service tag alapján, hogy van-e benne! Csak mert a lámpa tudtommal mindegyikben van, de a modul csak akkor, ha azzal kérték, vagy utólag belerakták!
Azt még nézd esetleg meg, hogy nincs-e kikapcsolva! Ja, meg elvileg ugye, ha van, akkor az eszközkezelőben is szerepelnie kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Acer N20c5 aspire vero i5 11.gen ,8gb ram Laptop ,Saját dobozában, szép állapotban, 2025-Jan 29 Gy
- Hp zbook m14ug5 érintőkijelzős laptop i7 8.gen ,32gb ram Laptop , szép állapotban, 2 hónap garan
- lENOVO V15G2 laptop AMD Ryzen 3 5300U ,8gb ram Laptop , szép állapotban, Gyári garancia 2024 dec
- lENOVO thinkpad e14 5gen Intel core I3 13gen ,16gb ram Laptop , Bontot dobozos új termék, Gyári gar
- Eladó Lenovo Yoga 7 14ACN6 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs