- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lorcsi #69760 üzenetére
Semennyire. Aksi ki és két csavar fogja az alsó burkolatot. Kb.3 másodperc. És ott van előtted már minden. Annyi , hogy ilyen kis mSata ssd jár bele. PM971 Samsung van benne nekem pl gyárilag.
Pyttawrx: Néztem, de nekem nem volt egyértelmű, hogy melyik beállítás az. Esetleg nincs meg pontosabba, hogy mit kell ehhez a funkcióhoz bekapcsolni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lorcsi #69755 üzenetére
Pár hete vettem egy 7450 -et itt a PH_n. Pár mondatot írok róla úgy, hogy ezelőtt macbookom volt.
Minőségre egész jó a gép, de nekem az alu macbook után műanyag érzetem van, de ez ne legyen mérvadó.
FullHD-s kijelzőst találtam, ami szerintem nagyon rendben van, egy rossz szót nem tudok róla írni.
A gép billentyűzete szerintem az egyik legjobb, amit windowsos gépnél használtam, de nekem sajnos nem háttérvilágításos, de legalább gyári magyar.
84%-os akkuval nekem simán elmegy ilyen 4-5 órát vagy többet, de annyit biztos.Ami hátrány, az mind ilyen fiszf@sz dolog. Pl. az érintőpadot csak a szoftverből tudod letiltani és engedélyezni. Tehát ha letiltod, mert egeret használsz, amit aztán elhagysz valahol, akkor ott eszetlenkedhetsz, hogy visszaengedélyezdt valahogy vagy másik egeret kerítesz. WTF?
Másik ilyen, hogy egyik oldalon semmi csatlakozó nincs, sok hátra került a gép hátuljára.
Ami még jó, hogy mikor csináltam egy speed testet wifin, akkor valami állat volt... úgy hasít, hogy notit így wifin tekerni nem láttam.
Én nem bántam meg, szeintem ha újra kéne vennem, akkor is ezt venném, mert korrekt masina.
Amúgy patika állapotú, még hajszálkarc, kopás sincs rajta. i5-ös procival, 16gb rammal, 256gb ssd-vel, FullHD kijelzővel kerek egy 100-as volt. 5k-ért még kaptam hozzá egy dokkolót, ami már csak a plusz táp miatt is megérte.Illetve ott van egy rakat csatlakozó még rajta. -
Kbali
nagyúr
válasz
lorcsi #69755 üzenetére
7450-7490-ig téd a világ. Keress esetleg olyan eladót, aki magyarítja neked a billentyűzetet. Az árkategóriád tetetjén szerintem még némi gyári garanciával rendelkező gépet is kifoghatsz.
Azért arra lehet számítani, hogy az akksi már nem lesz acélos (púpost kerülni!).
7440-es széria már öreg, meg hallomásból sok volt az alaplapos.
Én a helyedben mindenképpen fullHD-s gépet néznék, eleve azok egy fokkal jobb minőségűek. A HD-k nekem eddig borzasztóak voltak a Dell-ekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15 M6500q
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest