Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
szepsuti
üzenetére
1525 más kategória volt ám még
Nekünk is van egy. 4 és fél éves körül lehet. Még a festék is rajta van
Előtte levők tán még jobbak. Utána kezdett hanyatlani az inspiron széria, akkor tájt árasztotta el minden gyártó olcsó belépőkkel a piacot. Dell meg úgy volt vele, a neve továbbra is elég lesz a vevőknek, egy darabig igazuk is volt. -
szoke12
őstag
válasz
szepsuti
üzenetére
Egy szót sem szóltam sem az Inspiron, sem a Vostro gépekről, mert bár egyel-kettővel már találkoztam (az Inspironnak hangos volt a hűtése), de mélyrehatóbb tapasztalatom nincs velük. Azt próbáltam elmagyarázni, hogy mi ez a "Lati-őrület".
A többiektől meg kérném a személyeskedés befejezését, amíg erre nem jár egy nagybetűs...
-
somasz
addikt
válasz
szepsuti
üzenetére
Nekem a sentinel 93%-os vinyóra (1000+ nap jósolt működés) dobott a delldiag hibát... Ne vedd szentírásnak a sentinelt.
Denyboygod:
C-szerviztől eddig egyszer jöttek hozzám hangszórót cserélni akkor, amikor én akartam, ki is cserélték. A szerelő srác rendes volt, de foglalkozni kellett vele, beszélgetni, úgy meg eltartott egy óránál tovább is. Én hamarabb cseréltem volna
Az összes többi tapasztalatom mind Humansoftos és az mind csak pozitív! -
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
szepsuti
üzenetére
Köszi, hogy leírtad.
EstiloL2: Igen, sajnos zavarnak a megoldatlan dolgok. Tudom, hogy az élményindex nem mérvadó, de valami oka van, ha változik az érték, tehát pl nem optimális a driver. Ezért szoktam itt is rákérdezni dolgokra, mert több szem többet lát alapon könnyebb megtalálni a választ.

-
Proci85
senior tag
válasz
szepsuti
üzenetére
Első körben azt tudom javasolni, hogy tölts le egy kubuntu live cd-t és azzal inditsd be a laptopot. Az óra mellett lesz egy akku ikon, ott kiirja az aktuális frekit. Ha 1.6GHz alá viszi, érdemes próbálkozni vele, de ha ott sem, akkor azt tippemelem ennyit tud.
letöltés -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekünk is van egy. 4 és fél éves körül lehet. Még a festék is rajta van
Előtte levők tán még jobbak. Utána kezdett hanyatlani az inspiron széria, akkor tájt árasztotta el minden gyártó olcsó belépőkkel a piacot. Dell meg úgy volt vele, a neve továbbra is elég lesz a vevőknek, egy darabig igazuk is volt.