- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz
brickm #56695 üzenetére
Ezek az alacsony fogyasztású QM procik, a normál QM-ek 45W-osak.
Volt olyan széria, ami alapból ivy bridge-es volt, de beledobtak költségtakarékosságból sandys i3-at. Pl. E6230, de ott forrasztott a proci, tehát mindenképp más az alaplap. Nálad ez most nem releváns infó.
Szerintem mennie kell az ivys procinak. Ha a eggyel régebbi géped lenne, csak sandys támogatott procikkal, akkor azt mondanám, hogy tuti nem menne az upgrade.
-
brickm
őstag
válasz
brickm #46471 üzenetére
Túlságosan aggasztott, szétszedtem gyorsan.
Nem jól volt gondolom lefogatva a kisebbik fólia nyák, mert lifegett, nem volt becsatolva.
Visszatettem, mostmár működik.
Kérdés, a takarítás utáni első bekapcsolásnál egy ismeretlen eszközöm lett amihez a driver mappából se talált drivert.
Lehet, hogy a billentyűzet egy részét nem ismerte fel, ezért írt hardver hibát? Vagy valami más lehet az?A hardverkezelőben a billentyűzetnél ennek kell lenni,vagy valami dell-es cuccnak?
-
szabonagyur
félisten
válasz
brickm #41861 üzenetére
A leszakadt a helyéről gyártási hiba? Ezt ne akard bemagyarázni szerintem senkinek... hányszor láttam már gépet, hogy be volt duva a jack csati, rántottak rajta egyet buli közben és hozta magával az egészet... ez nem normális dolog. Nagyon jó fej szervizesnek kell lennie aki egy kiszakad csatit megcsinál gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest