- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
brickm #56695 üzenetére
Ezek az alacsony fogyasztású QM procik, a normál QM-ek 45W-osak.
Volt olyan széria, ami alapból ivy bridge-es volt, de beledobtak költségtakarékosságból sandys i3-at. Pl. E6230, de ott forrasztott a proci, tehát mindenképp más az alaplap. Nálad ez most nem releváns infó.
Szerintem mennie kell az ivys procinak. Ha a eggyel régebbi géped lenne, csak sandys támogatott procikkal, akkor azt mondanám, hogy tuti nem menne az upgrade.
-
brickm
őstag
válasz
brickm #46471 üzenetére
Túlságosan aggasztott, szétszedtem gyorsan.
Nem jól volt gondolom lefogatva a kisebbik fólia nyák, mert lifegett, nem volt becsatolva.
Visszatettem, mostmár működik.
Kérdés, a takarítás utáni első bekapcsolásnál egy ismeretlen eszközöm lett amihez a driver mappából se talált drivert.
Lehet, hogy a billentyűzet egy részét nem ismerte fel, ezért írt hardver hibát? Vagy valami más lehet az?A hardverkezelőben a billentyűzetnél ennek kell lenni,vagy valami dell-es cuccnak?
-
szabonagyur
félisten
válasz
brickm #41861 üzenetére
A leszakadt a helyéről gyártási hiba? Ezt ne akard bemagyarázni szerintem senkinek... hányszor láttam már gépet, hogy be volt duva a jack csati, rántottak rajta egyet buli közben és hozta magával az egészet... ez nem normális dolog. Nagyon jó fej szervizesnek kell lennie aki egy kiszakad csatit megcsinál gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest