Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sszever
őstag
Komolyabb játék alatt azért beindul a turbina FX2500M-el, de ugyanakkor CAD és renderelés mellett is.
A lecsukás nem igazán izgat, mert ha graf munkát csinálok úgyis dokkolón van a gép, a színhelyes monitor miatt. Játék alatt meg az asztalon, így azért bőven kap levegőt.
Ölembe nem feltétlen tenném közben, mert bizony az alja igen meleg lesz, de eddig ez nem okozott még a gépben gondot (7 hónap alatt) -
amol
addikt
Akkor irány a csőd! D830!

A Dell is kérhető FX1500-zal (és ugye 2500, 3500), ha az is elég akkor meg lehet sprórolni kb nettó 50-et. A tapasztalatok szerint Dellből nemhogy az x1400-assal, de a go7900gs-el szerelt Inspiron9400 (ugyanaz a ház) sem olyan problémás melegedés szempontjából. A minőségi gépek jobban meg vannak tervezve, semmiképpen sem egy Clevo fűtőtest. Majd aki első kézből tudja talán megírja ha rosszul tudom. Azért rákérdezhetnél milyen gép az.
A komolyabb videokártyák hűtését nem egyszerű hatékonyan megoldani, arra azért nem lehet számítani hogy játék alatt jéghideg maradhat a gép. Az még integrálttal sem megy.
szerk: ez a gép teljesen fém, a hp ha minden igaz nem. Portkiosztásra is jobb. És ezen nincs idióta numerikus billentyűzet, ami miatt használhatatlanul kicsi a többi gomb.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Már csak az a kérdés melyikünk mondja majd meg a cégnek hogy ez kéne
Én szívesen, mondhatom azt is én mit kérek?
Amúgy ne aggódj, ezekkel a quadrokkal már nyugodtan lehet játszani is (főleg az fx3500-zal
)
Komolyra véve a szót: ekkora árnál már nem olyan egetverő 50-60k különbség, és valószínűleg komoly célra lesz. Én a Hp-ktől egyáltalán nem vagyok elájulva, amellett hogy megszopatott egy, hallani róluk ezt-azt. Nem akarlak lebeszélni róla, én Dellt vennék.
A Dell amúgy teljesen fémházas, és van benne subwoofer is ha hallgatnál egy kis zenét cad közben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest