Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
igen. nem értem miért triggerelődik ez az auto bios recovery.
most még olvasgatva van ahol azt írják, hogy CMOS batteryt kéne kivenni egy időre de ahhoz szét kell szedni a laptopot nem tom van e értelme.
valószínűleg nem úszom meg most a szervizt. pedig baromira macerás lesz. Azt nem tudjátok a ssdt kivehetem belőle, amin az adataim vannak, vagy azt így oda kell adni nekik ilyenkor és bízni benne hogy nem lesz gond vele? Meg amúgy azt sem tudom most így hogy azok titkosítva vannak e legalább vagy nem.
de amúgy lehet nem baj, mert hátha megoldják a sleep fagyásokat is legalább. meg nem tudom ez a billentyűzet szitázás ez garis e. (ha jól rémlik két év gari van, remélem nem egy év mert akkor bajban vagyok)
(bocsi a összevissza mondatokért, de többnyire telóról írom és úgy tűnik itt nem veszem észre elírásokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest