Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• evitiguF

senior tag

válasz laca891 #65553 üzenetére

Találtam egy hosszadalmas, de egyszerűbb megoldást.

Inspiron R15 5537 - hogy ha más is keresné, így megtalálja.

Valami hiányzik az új Windowsból, vagy az új AMD driverből, ami a régiben még benne van.
    Tiszta telepítést internetre csatlakozás nélkül csináltam, majd amikor felállt a rendszer, USB-ről felraktam a szükséges drivereket (chipset, touchpad, hang stb.) majd az AMD radeon-crimson-15.12-win10-64bit verziójú drivert. És innen jön az unalmas, és hosszadalmas játék... az összes drivert szépen hónaponta feltettem, frissítve az előzőt, nem tiszta telepítést végezve. Ez kb 5 órát vesz igénybe...
    A végén, amikor az utolsó is feltelepült, csak akkor csatlakoztattam a netre, befejeztem a Windows beállítást, majd rámentem a Windows frissítések keresésére. Itt frissíti még az Intel HD drivert és talál frissítést az AMD HD8850M-hez is (sajnos). Mert telepítés után ki fogja írni, hogy nem találja az AMD előtte telepített drivert. Így a legutolsót újra kell telepíteni, de akkor már látni fogja a driver is, hogy csak "repair" kell, ott már mehet tiszta telepítéssel.

És minden működik! Alvó mód, váltja a grafikai módot, minden klappol...

Új hozzászólás Aktív témák