Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
haxxika #59088 üzenetére
Semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.
Az ügy elején, decemberben kisírtam magam (és hát hol máshol, mint egy DELL fórumban?), most már csak a jelenlegi/jövőbeli Latitude tulajokkal értekezem, hogy náluk mi a helyzet ill. hogy bele ne fussanak ebbe a problémába. Én speciel marhára örültem volna, ha tudok egyáltalán a problémáról, mielőtt megrendelem a gépet. Először azt se tudtam, hogy neten hogyan keressek rá a cicergésre angolul, de aztán megtaláltam a kulcsszót: coil whine. Innentől 3 napig olvastam a reddit.com-ot, minden lehetőségen kétszer is végigmentem (BIOS frissítés előtt-után), de egyik sem segített. Valaki ezt nem is hallja, valaki meg agyf@szt kap tőle. Mivel egy tök csendes szobában programozok elég összetett dolgokat, így gondolkodni sem tudok ettől a hangtól, szóval nekem ebben a formában a gép használhatatlan.
Ez nem is gond, gondoltam visszaküldöm és cserélik. Hát nem, és fogalmazhatnék szebben is.Így most itt van egy (számomra) használhatatlan gép, újat rendelni se tudok, mert nem tudom, hogy ezt most cserélik vagy pénz vissza vagy szétverem egy 12 kilós falbontó kalapáccsal.
@anorche1
A törölközős megoldáson behaltam, nagyon tetszik. Elképzeltem, hogy megyek ki egy céghez, kipakolok, aztán leterítem a gépet egy vastag Micimackós törölközővel...@szabonagyur
Gondolhatod, hogy meglepődtem én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest