Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
SzaboZE
üzenetére
De hát azok a képen nagyon durva bevilágítások. O.o Leginkább a 3 felső és a lenti saroknál. Tipikus rossz ragasztás az oka. A többi az sajnos megszokott, de szerintem az is nagyon durva.
Viszont, ha már IPS, akkor lenne egy nagyon OFF kérdésem. Pont hasonló problémám van a tablet kijelzőmnél. Hónapok óta húzom a cserét, mert lusta voltam elküldeni.
Oldalt vannak kisebb bevilágítások, de középen keresztbe van egy 1cm vastag csík, ami érdekes módon használat közben néha eltűnik, aztán újra előjön. Legelőször kikapcsolt állapotban töltés közben vettem észre, akkor látni a legjobban. Ez is IPS jelenség szerinted?
Elnézést az OFF kérdés miatt, holnap válasz után törlöm a képet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Oldalt vannak kisebb bevilágítások, de középen keresztbe van egy 1cm vastag csík, ami érdekes módon használat közben néha eltűnik, aztán újra előjön. Legelőször kikapcsolt állapotban töltés közben vettem észre, akkor látni a legjobban. Ez is IPS jelenség szerinted?