- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Amennyire tom meg olvasgattam, a Vostro amolyan consumer/bc gép lesz. Több mint egy comsumer ld. uj inspiron de kicsit kevesebb mint egy igazi bc ld. latitude. Persze lehet h nem is kevesebb. inkább csak más. Elvégre más rétegnek is szánták. Olyan arany középut szaga van. Bár én azt szerettem volna, nem csalodtam a 6400asban. Még talán veszek hozzá egy hütöpadot meg egy 9cellás akksit és máris még faszentosabb lesz.
Amugy nem tod, vagy vki nem tudja, hogy miért van az hogyha akksirol játszok pl. egy Fifa 07 -et akkor nagyon belassul a játék? Nem szaggat hanem lassu lesz de nagyon. gondolom ez vmiféle energiatakarékosság vagy mi, de sztem kikapcsolni. Ki lehet?
Illetve ha már igy szoba került, azt tom h van DVI->VGA átalakito dugo, de VGA->DVI is van? Én elsőre asszondom h sajna nincs. Bár az igaz h nem biztos h sajna, hisz a legtöbb dologra elég a noti kijelzöje főleg ha nagy felbontásu. Ha meg photoshoppolok komolyabban akkor ugyis crt -re kötöm. Meghát a legtöbb moncsin amin dvi csati van, azon vga is van. Bár az ujabbaknál már lehet nincs, főleg h küszöbön egy új szabvány, amennyire tom. -
Palika71
őstag
Az bosszant a Vostro-n, hogy nincs rajta DVI kimenet, és még dokkolóra sem lehet tenni, mert akkor legalább azon keresztül lenne.
MOD: A fém ház az biztos, és a minőségi szerelés is valószínű. Silányabb meg biztosan nem lesz mint az új Ispiron, pedig az is rendben van. Volt szerencsém megtapizni a Westend-ben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged