Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam is cserélte a szerviz másnap, amikor megvettem a gépet, mert náluk is előjött a jelenség, de ugyanolyan típusra, amivel ugyanúgy gondok vannak. Hiába szóltam nekik, hogy ez sem jó és küldtem a fórum címeket is, ahol több ezren panaszkodnak (gondolom el sem olvasták, ahogy itt sem). Azt mondták újra kitudják cserélni, de csak ugyanilyen típust tehetnek bele. Enyémben Intel Centrino 2230 van. (A házban többféle wifis gép van, amikkel soha nem volt probléma, 5 féle Router mindenféle beállítással kipróbálva sem volt jó, közelben nincs másik wifi hálózat........)
"Ez valami Microsoft+Intel inkompatibilitás lesz, remélem még pár driver frissítés és kiforrja magát a dolog
" Több, mint másfél éve nem tudja megoldani az Intel (többféle Centrino kártyáról van szó), én már nem vagyok ennyire bizakodó, illetve most egy kicsit, mert állítólag pert indítanak ellenük és ilyenkor aktívabban szoktak dolgozni.
Mondjuk nekem már más gondjaim is vannak a géppel, mert a sok szervizeléstől állandóan kipattan a helyéről a billentyűzet. Talán a pesti szerelő segít valamit, mert nálunk a szombathelyi szervizben az volt a főnök válasza, hogy ilyen nem lehetséges, ugyanis ők csak a gép alját szedik le...na azt megnézném, amikor a billentyűzet alatt található a Wifi kártya is és hát teljes alaplapcserés is volt már a gép plusz......
-
szabonagyur
félisten
Lehetséges nem értek hozzá, hogy miért nem szeretik egymást a rendszer és a kártya, ezért is írtam, hogy a Dellnél lehet hivatalos tesztek szerint az eszköz tökéletesen megy. Az más kérdés, hogy mi a tökéletes, milyen módszerekkel volt a teszt. A cserét amúgy úgy gondoltam, hogy bevonni az összes polcon lévő gépet és mindben csere szó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest