- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
SzaboZE #24747 üzenetére
Az a gond, hogy N-es gépet vettem, mert gondoltam, hamár egy szerver konfigurállással elbírok, akkor ez is menni fog
A support oldalon szerviz kód alapján nincs csak egy mobil broadband application. Ugyanígy nincs fent a digital persona sem, ami az ujlenyomatolvasóhoz kellene. viszont van fent pl 3g modemhez cuccos, ami nincs is a gépben. Esetleg ha elküldöm a szervizkódomat priviben, akkor ránéznél? Van rá időd?
meglepetés ként ért, hogy csak egy freedos install cd-t kaptam hozzá. Nem rosszból, de egy 200+os laptophoz legalább egy driver cd belefért volna. Nem lehet leszedni egyben valahol egyet? Alapból sem wifi, sem lan nem ment... Bosszantó. Megveszel egy ilyen kategóriájú gépet és nem tudod használni ha nincs odahaza egy másik, amit levadászod valamely lan drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest