Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Nekem is volt vagy 20 Dellem, most is van a családban 5 darab (Dell Mini, Inspiron 1520, xps M1330, XPS M1530, E4200, és szervizben eddig csak egy magyar billentyűzet és a hiányzó csavarok miatt voltam (persze, nem volt nekik).
Csakhogy a Dell új filozófiája, hogy ne tudd semmivel bővíteni a cuccaikat, kispóroltak belőle egy féldolláros csatlakozót. A másik spórolásukat sikerült kivédenem, USA-ból van a laptop, mert a magyar piacra a Delleket Lengyelországban készítik, és azok - finoman fogalmazva - hagynak némi kívánnivalót maguk után (hiányzó csavarok, rövidebb, vagy hiányzó antennacsatlakozők, kábelhüvely helyett darab letépett szigetelőszalag-darab, stb)
Szóval aznap, amikor az E4200-as megérkezett, bementem a Dell egyik hivatalos partneréhez, a Getronicshoz (Bp. XI. Tétényi u. 15.) és megrendeltem a csatit, amit 3 hetes szállításra vállaltak; azóta 1 hónap is eltelt, de a csati sehol, sőt a január 21.-én rendelt billentyűzet sem jött még meg.
Erre berágtam, és lemondtam a rendeleléseket, szórakozzanak mással, nem hatott meg a hivatkozásuk, hogy a saját szervizalkatrészeikkel ugyanez a helyzet.
Szóval kezdem megérteni azokat, akik azt mondják, hogy az olyan multikat, akik Magyarországon kétszerannyiért adják el a cuccaikat, mint mondjuk az USA-ban, alkatrészt nem hajlandók nekünk eladni horribilis áron sem, ki kellene tiltani az országból.
Ezért úgy döntöttem, hogy nem kell nekem többé Dell, ha már a szervize a harmadannyiba kerülő, madarasteszkós cuccok színvonalát sem éri el. Ha egy noname kínai laptophoz valami kell, Shenzenből itt van 10 nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest