Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
nem "elismeri", de alapnak jó. ha a hdsentinel pillanatnyi jelentése szerint az adott storage állapota 100%-os, akkor az a tapasztalataim szerint 99.99%-osan 100%-os. ha egy hdd teljes felülettesztje négyszer végigmegy, és a hdsentinel szerint az adott storage 100%-os, akkor az a tapasztalataim szerint 100%-osan 100%-os.
és akkor még elkezdhetünk arról is beszélgetni, hogy ha adott esetben nem 100%-os az adott hdd, mert van rajta akár 1db rossz szektor, a smart adatok alapján (1 bad sector) nem garcsereérett, és vagy kicseréli az adott szerviz, vagy nem, de nem köteles.
akarunk még erről beszélgetni itt?
-
waccamár
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Teljesen egyet értek veled, viszont annál többet nem tudok tenni már, minthogy pontosan ugyan ezeket elmondtam neki 5X. Én budapesti vagyok, ők szolnokon élnek. Mondtam neki, hogy NE MM-be vigyék vissza, hanem közvetlen szervizzel vegyék fel a kapcsolatot. Nem, nekik MM "egyszerűbb". Visszakapta ugyan úgy hibásan, mondtam neki, hogy ez nem így megy. Ő nem akar még egy hónapot várni, neki kell a gép, inkább hagyja, max. vesz egy hdd-t is. Ő tudja
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A 6320-on nincs diagnostic led, az első szekciós battery ledes táblázat érvényes. Általában kommunikációs hiba az akkuval vagy akku hiba a jelzés oka. https://www.dell.com/support/article/hu/hu/hubsdt1/sln155342/diagnostic-and-battery-indicators-for-dell-latitude-notebooks-and-tablets?lang=en
-
poolbig
aktív tag
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A poén az hogy láttam is pár oldalon de elírásnak véltem mivel nem létezhet olyan hogy 2019/20-ban 100-as net legyen egy akár milyen notiban. Nemhogy egy i7-esben hanem egy akár i3-asban sem elfogadható. De még 10 éve sem volt elfogadható.
Mármint ennyi erővel lehetne usb1 vagy sata1 vagy csesszék rá a intvga-t is sima pci buszra, meg tudomisén mit lehetne. Meg az a poén hogy ezzel csak a hírnevüket rontják. Az a gáz hogy ismerősé lesz, és nem tudom hogyan magyarázzam ki ha nem megy a gigabites digi net. Vagy ha ráköti akármilyen hálóra. Ez Dell nem pedig valami dzsunka csájna cucc...vagy mégis? Nem is tudom talán a D500-asomon volt 100-as net...2003-ban vagy már talán abban is giga lehetett nem emlékszem.
Teljesen idióták dolgoznak a dellnél? Írok egy szép emailt supportra.
Most ezért kell vennem egy usb3-giga lant kétezerért és elcseszni egy portot... Rohadt drága lett volna az a Gigabit lan tényleg...
Dhampir
Mennyi is talán 2 dollár vagy 1? -
bandi0000
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Mert te ismersz valakit aki ismer valakit?
Megkérdezem én, csak hátha volt már hasonló gondja valakinek itt... Pixel hibára biztos cserélik, de az meg sajnos pont most nincs a kijelzőn
Aksira meg tutira nem vonatkozik a gari, mert ott csak 12 hónapot szoktak adni, most nézem, hogy lassan az is cserés lesz
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Persze, minden észrevételnek örülök!

A mysoft-ról csak linkeltem, nincs még meg, hogy honnan lenne.
Viszont nem könnyítetted meg a dolgom
Nézegetek használtam pl ASUS ROG gépet is, 320e Ft, de arra már csak fél év gari van. Ha már ennyit rászánok, akkor kevésnek érzem a fél évet. Tehát vagy új max 350e-ért, vagy használt, min fél év garival max 270. Valahogy így állok.
Szóval akkor - hogy témánál maradjunk - a DELL 3793 nem annyira ajánlós?
A fenti hozzászólás alapján akkor a 16 gb memória lenne fontos. Az a baj, hogy a 17-es képernyőméret nagyon korlátoz, pedig ez lenne az elsődleges biztos pontom
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére

Én meg alaposan elkevertem ezt a topicot, azt gondoltam, hogy a "milyen notebookot vegyek" topicban vagyunk.

Nekem a maga módján tetszik az Inspiron (csak a még mindig erőltetett "Fast Ethernet" akaszt ki), de ha tehetném, inkább 5-öst vennék 3-as helyett, viszont a pénz beszél.
A 3-as Vostrokat is megnézném, olcsók és helyszíni garanciásak, ha jól tudom, de esetleges típushibáknak is utána kell nézni.
-
laca891
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Azt írod, hogy Dell szervizben dolgozol, akkor érdekelne a véleményed. Van egy 5567-es Inspiron laptopon. Még van rá fél év garancia. Olyan gondom van vele, hogy a billentyűzet cserés lenne garanciában (már bevizsgálták, a T betű néha nem reagál a leütésre) Viszont nem szeretném velük szétszedetni, az Inspironnál teljesen szét kell szedni a billentyűzet cseréhez. (ezért jobb szerintem a Vostro ott nem kell teljesen szétszedni) Az lenne kérdés, hogy lehetne erre pénzt kapni a hiba miatt vagy egy új billentyűzetet kapni beépítés nélkül. Mi a véleményed?
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A konkrét laptopajánlás lehetőségét inkább meghagynám a topikgazdáknak.

Karácsony előtt is kértek tőlem 150 000 Ft alatti új laptop ajánlatot (nem a fórumon, hanem élőben), de bevallom, hogy nem mertem új, ám nem eléggé minőségi gépet venni senkinek, ugyanis a magam részéről a jelenlegi gyártmányokat nem tartom túl jónak, amik pedig már számomra is inkább elfogadhatóak, azok sajnos még használtan sem annyira olcsók.
A Hardveraprón néha előfordulnak 100 000 Ft alatt is rendesebb gépek, csak idő és kellő gyorsaság kérdése lecsapni a megfelelőre, amire garanciát is vállalnak. Ritkán új is akad, persze az már drágább.
Használt noti beszerzéshez kis segítség:
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek? -
Dhampir
félisten
-
Pierre75
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ha majd lesz rá lehetőséged, érdekelne. Előre is köszi!
Persze ez is olyan, kinek mit dob a véletlen. Van egy közel 9 éves Toshiba L500, annak a topikjában is van alaplaphibától kezdve minden, ebben 5 év után meghalt a cd-író, meg a fénykorában filmmel, office-szal 2 órát bíró akkuja gondolta úgy 7 év után, hogy többet nem tölt, de ami a legmegdöbbentőbb: hangtalan maradt. (nincs dvga benne) -
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Utánakérdeztem, Egerben tudtommal olyan van aki helyben nem javít, továbbküld, az kb. tényleg 10 nap (Ha CIS-es a garancia). Szolnokon a Karakter.info van, akik javítanak is, partnerek. Ha ma oda beviszed, és még ma bejelentik nekünk fényképekkel, akkor hétfőre náluk van az alkatrész. CIS-es javítás esetében ennél gyorsabb megoldás nincs.
Én a HUMANsoft-nál vagyok Budán.
-
allein
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Értem, köszi szépen az infókat. Egy másik téma. Ez a laptop nem található ezen a linken. Mivel 7th HQ proci van benne, szerintem tudja a 4X pCIE, SSD ő lenne.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Megköszönöm
Azokon is segított a ki-be, nem kellett csere? Ha 1 év garim volt, és bekrepál, nem örülnék; ha megvan a gyári 5 év, akkor lenne még belőle, viszont némelyik kiskernél előfordul rövidebb idő... Csak nem alaplap, mondjuk ahogy néztem az ebay-t, pénzben mindegy, csak a csere lassú. A bottom case swap meglett otthon múltkor 
-
kmarci25
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Tsebacsi & anorche1: igen, ezek megvoltak. Be is van állítva, mégsem így viselkedik. A Dell support oldalán ellenőriztem, minden driver friss. Nem értem a dolgot, általában nincs ilyenekkel gondom, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani, azért is fordultam ide...

Lehet, hogy a fedél lehajtását nem érzékeli? -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Így már értem, nyilván ha rá lesz ragasztva egy csavarra ami fogja a hűtőt, akkor az sajnos úgy marad ahogy a mostani videokártyámnál is, de ha nem, akkor nem lesz gond. Van valami infó, hogy melyik gép van így lepecsételve?
Kéne a gari de a gyári szar pasztát azonnal dobnám ki onnan.
(#61083) BullZeye
Pedig ezzel lesz kezdve ahogy egyszer elkezdtem a gépet is, konzolt és a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A leírás is említi, hogy a pictogramok a gép tetején/belül vannak, a második esetben meg a gép elején. Nem kellenek plusz infók, olyan 20 éve foglalkozom dell gépekkel. A 6320-ban akku kábel sincs, alaplapra csatlakozik az akku.
) az LCD-be, de ilyet, hogy ott egy nagy, hosszú csík, nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy is jönne ez össze
Max visszaskálázom a felbontást vagy ilyesmi,majd kitalálom.
Köszi!

)

.