Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Egy Dell Latitude E7440 notebbok-ot használok (win10 home). A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megoldani, hogy a képernyő lehajtásakor alvó módba menjen, vagy legalább kikapcsolja a képernyőt? Mert ezeket a gépházban hiába állítom be, nem hajlandó a gép így tenni. Lehajtom a képernyőt, és marad minden ugyanúgy, mintha nem történt volna semmi. A bekapcs gomb rövid nyomására alvó módba megy, ez rendben van, de szeretném ah ugyanígy lenne a képernyő lehajtásával is.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Tsebacsi #61598 üzenetére
Tsebacsi & anorche1: igen, ezek megvoltak. Be is van állítva, mégsem így viselkedik. A Dell support oldalán ellenőriztem, minden driver friss. Nem értem a dolgot, általában nincs ilyenekkel gondom, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani, azért is fordultam ide...
Lehet, hogy a fedél lehajtását nem érzékeli?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Latutude E7440 gépemet szeretném RAM-mal bővíteni. Jelenleg ez a típus van benne: Micron 4GB DDR3 1600MHz
Első kérdésem, hogy egyáltalán érdemes-e, mondjuk 2 db 4GB-os egységgel bővíteni? Nem végzek vele semmi különleges feladatot ("mindenes" gép itthon), de érzem hogy kicsit döcög néha (SSD-ről fut a rendszer, de más változtatás nem történt).
Második kérdés, ha az elsőre igen a válasz , hogy milyen típusú ramot, ls milyen méretűt ajánlotok? Érdemes venni a mostani 4GB-os mellé venni egy másik 4 GB-ost? Ha igen, milyet? Vakon vagyok ezekben a kérdésekben sajnos.Szerk.: most látom, hogy a felettem lévő kérdés nagyon hasonló... Akkor csak az a kérdés, hogy hogyan érdemes a bővítést megoldani? Még egy 4/8 GB-os modul? Vagy inkább 2 ugyanolyan típusú lenne jobb?
RWD:
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz kmarci25 #69176 üzenetére
Sziasztok! Pár napja kérdeztem ebben a topikban RAM bővítésről. A gépem jelenlegi 4GB ramja mellé vettem egy másik modult, ma meg is kaptam, de sajnos ha beteszem a gépbe, az nem indul. Próbáltam minden variációban (mindkettő benn, csak az új, az új a régi helyére) de sehogy sem indul, a bekapcsolást jelző és a merevlemez tevékenységet jelző led világít, a töltöttséget jelző villog. Ilyenkor mi a teendő? Ahogy nézem az új ram paraméterei megegyeznek a régivel. Én rontottam el valamit, vagy egyáltalán hogy lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest