Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Valóban van ahol a Dsub még mindig fontosabb, de ezt már korábban elismertem (#14). Én jellemzően tulajdonság alapján keresek cuccokat, nem gyártó szerint, és a Google fossa a modernebb, HDMI-s találatokat, nem gondoltam volna hogy pont a nagyok nem követik a trendet, de hát ez van. Viszont ennél a gépnél továbbra is tartom hogy nem sok értelme van, méretei alapján rackbe biztos nem kerül, önálló gépként pedig hamarabb találnak hozzá egy displayportos monitort - na olyan csati meg nincs rajta, inkább azt kellett volna. Nem tudom pontosan mire szánták a cuccost, gyanítom ez lenne a Do It Yourself Server hardware, featuring flexible and reliable products, azaz otthoni, "kisvállalati" szerver, ami elketyeg a sarokban, csak minőségibb anyagokból, mintha holmi gémer cuccokból kellene összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung A33 128GB független, dobozával, kábellel, stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi