Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
egy páran rendesen beparáztunk. már mindfélére gondoltunk. gyanus volt a tömeges leállás.
meg különben is: én is nyithatok végre egy kevésbé érdekes topicot. -
.:GoliBali:.
aktív tag
nem tom hogy miről beszélsz, de egy csomó hub megy, pl a Koli (koli.dyn.hu)és más is.
-
lesaux
veterán
A hosszú életű topik! ;]
-
na a ''cseh'' hub megy :)
az is no.ip.com-os, de amártix nem megy/és még egy pár hub se/ -
bocs, ha már illegálisnak minősül ez a szó, ez esetben irtsátok a tpoicot rögtön.
szóval hazaértem bekapcsoltam a gépet,/ mert nem terhelem a net szolgáltatómat adatforgalommal, ha nem vagyok a gép elött. :))/.
el inditottam a dct, és a nagyinak fel át akartam küldeni a szülinapi fényképeket -
/ mert mailba 1 megánál nagyobb fájlokat nem küldhetek [??]; és csak a jo minőséget szeretem/ -és meglepödve tapasztaltama, hogy nem megy szinte egy hub se.
tud valaki erről valamit??
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest