Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Montesz
tag
válasz ngabor2 #2046 üzenetére
SAMYka (+ Montesz?)MI az a kérdőjel és zárójel??? Légyszi Gábor javisd ki!!!Ha Samy megy én is!!!De mikor megyünk és meddig maradunk?És hol leszünk?
simonzéAz más,az csak egy trabi! Ugyan már...Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
pisti666
aktív tag
ugytudom nekik ugy nem tul jo mert másnap munka v javitsatok ki ha nem jol tudom
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Montesz
tag
válasz pisti666 #2058 üzenetére
Nem jol tudod! De addig annyi idő van és annyi minden töténhet!Meg amíg nem beszéltük meg a részleteket a párommal addig nem akarok itt csak ugy irogatni!Még semmi sem biztos!Ki tudja azt nekem garantálni,hogy holnap nem üt el egy villamos Nyíregyen?
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
Oly
őstag
válasz ngabor2 #2046 üzenetére
Ez a lista elég félresikerült béta verzió!
Mi történt veled?
Ez a pontatlanság nem vall rád!
A Tescos tea zavarta meg a fejed?
Többet nem kapsz ilyet!
Oly (időpont mindegy)
dorcsics (15-18-ig nem dolgozok, tehát mindegy)SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
szandisas
őstag
szandi lassan alkoholelvonón köt ki, mérsékli a sörözést ráadásul a keret is kb a 0-val egyenlő viszont ha kerítek pízt akkor benézek
aláírás
-
ngabor2
nagyúr
-
pisti666
aktív tag
mini after volt 2006.08.25. debrecenbe éjszakaki camping a sorözönél fenyöke boroka ittunk szakálka meg szalámis sajtos kenyeret evett
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
pisti666
aktív tag
jaja kössz kell a biztatás
-
pisti666
aktív tag
most is teszteljük pénteken feedoo antimatrix én meg aki jönni akar
aztán éjjszakai piknik a segner téren
[Szerkesztve]Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
pisti666
aktív tag
válasz ngabor2 #2076 üzenetére
legutobb is kibirtátok sztem most is menni fog sok sikert hozzá
elöre is majd ott találkozunk viszem antit te hozod feedoo-t lorcsi tudja merre van a hej hanem akkor vagy velete v velünk kell találkoznia v hol
[Szerkesztve]Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
-
pisti666
aktív tag
válasz ngabor2 #2080 üzenetére
bocs én is menni akartam de nem jött öszze
mennem kell házatépiteni uncsitesomáékhoz azt meg nem illenen kihagyniDebreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
-
xuldar
addikt
válasz pisti666 #2083 üzenetére
Úgy értette, hogy a pálya használati díja 3000, és az annyi felé oszlik, ahányan vagyunk, vagy 3000 a belépő, tehát fejenként kell fizetni, plusz a lőszert. Azért ezt jó tisztázni, mert a múltkor szerintem senki nem lőtt el 3000Ft-nyi golyót, és talán nem én vagyok az egyedüli, aki nem számháborúzni szeretne
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
''kender. na és? biztos a fonóiparban dolgozik...''
''-fülzsíros kenyér hajhagymával. - az milyen? Esmein ette?''
''- hoztunk egy liter fát, egy csomó volt...''
éjszakai piknik rulez! -
-
xuldar
addikt
válasz simonzé #2084 üzenetére
A múltkori srácok eladták már a paintball-felszerelést?
2 hete néztem egy amcsi paintball bajnokság döntőjét. A srácok hátán fejenként 6 doboz lőszer volt, és le sem vették az ujjukat a ravaszról, míg ki nem ürült egy tár. Egy háborúban nem használnak el annyi muníciótAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
SAMYka
senior tag
Valószínüleg mi is mennénk de az előző csapat az korrektebb volt árban talán.
Ha lehetséges akkor jönne velünk a pintbalra 4 ''civil'' (no PH!) is ha nem gond. De ők csak akkor jönnek ha egy jópáran igent mondanak.PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
lorcsi
veterán
Pisti elég hülyén írta le a dolgokat , várjatok kicsit a lemondással
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pisti666
aktív tag
nyugodtan jöhetnek mondom a tutit a pályadijj fejenként 3 k ez holt biztos a gojok árával még a varia megy most beszélek eggy másik csapattal is azok nem mondtak biztosat ha azokhoz megyünk ugy olcsibb lessz de erre ne nagyon számitsunk maradjunk az alap felállásnál 3 k a pája dij
-
xuldar
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest