Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
simonzé
addikt
Ha elfogadjátok, hogy én kötözködöm (pedig nem is), akkor fogadjátok el Pistit is! Előbb-utóbb megúnja a felesleges hozzászólásokat, és már láthatóan javul a helyesírás is. És valljuk be ez nem a Helyesírás topic.
Inkább azt mondjátok meg, hogy miért van hogy minden ismerősöm csak árat kér egy gépre, de egyik sem vesz semmit? Ez is a politika miatt?I don't fit in. I fit out.
-
pisti666
aktív tag
Na valaki tud eben segíteni keresek egy oldalt valami ijesmi a címe skaprocekt na ez sürgős lenne elöre iss kössz
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
bobace
addikt
-
lorcsi
veterán
állást keresek.
ha esetleg valaki tud valamit szóljon pl. pm-ben
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
xuldar
addikt
Kiváló állóhelyeink vannak itt az MFK-n, a folyosó több pontján is kitűnő helyek találhatók, a sarkokban pedig biztosan nem fog zavarni senki. Kérésedre kukoricát is terítünk a padlóra, hogy legyen mire térdepelni
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
lorcsi
veterán
ezzel nem is lenne gond ha
1) fizetnének érte
2) kapnák aláírást és jegyet az általam meghatározott tárgyakból
3) szétnyithatnák 1-2 oktató, dékán, tanár seggében egy esernyőt kedvem szerinti időszakonként
a pontok között 'vagy' kapcsolat vaneladó: vadi új soundcore motion+
-
-
pisti666
aktív tag
válasz ngabor2 #2719 üzenetére
jaja már sok mindent elbirt és még nem om
lott beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee áááááááááááááááááááá-----------------------------------------------
[Szerkesztve]Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
xuldar
addikt
Pisti ismerősnek jelölt iwiwen. Szavazzatok, hogy ismeremet vagy nem ismeremet nyomjak Szemét vagyok, tudom
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
Feedoo
tag
Re all !
Engem is bejelölt, én ismerem! -
Feedoo
tag
Gyerekek tud valaki arról hogy köv hétvégén elvileg Debrecenben Painball lesz?
-
Feedoo
tag
engem hívtak, persze csak ha ven kedvem -
lorcsi
veterán
Ahogy egy forumtársunk mondá :A T-Mobile reklám alatt meg Kispál zene megy. Ha az életben...
Sirály! és terjesztik az igételadó: vadi új soundcore motion+
-
Feedoo
tag
Vicc!
Még mindig megy a harc!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
úgy látom, pistike szelleme tovább kísért. értelem nélküli gurulós szmájlik (korábban) értelmes emberek hsz-aiban... ez már a vég kezdete
ps
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest