Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vadfanta
tag
Jah, hogy itt rendelni kell? Akkor nekem sör+kaja!
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
-
jani71
tag
Xuldar köszi a segítséget.Igazából utólag derült ki, hogy ráértem volna még maradni nálad, ugyanis Szandisassal csak holnap fogok találkozni. Én hülye benéztem az időpontot(ugyanis Csütörtökre volt megbeszélve....nem tom mért rémlett a Szerda.. ), szakadó esőben ott ácsorogtam 10 kor vagy 30 percig az egyetem előttt....hogy én mekkora ökör vagyok!!!
....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
Oly
őstag
Hmmmmm....
Érdekes! Én is hasonlóan jártam!
nem mentem ma Debibe, mert vizsgázok ma Miskolcon!
Errre kiderül, hogy csak holnap lett volna!
De azt is elrakták jövőhétre!
Pedig tudtam, hogy 18-a... és mégis szerdán akartam menni!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
#PeTeY#
aktív tag
A péntbólra még beférne 1 ember? Jönne öcsém is célpontnak.
-
magic7
tag
Kár volt idejönnöm, mert irígykedve nézem ahogy ti már most szervezgetitek a jó bulit, énmeg nem mehetek....
nade hátha a következőnél már nem köll dolgozni... jó mulatást kívánok nektek.Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
bobace
addikt
Hú már vágom a centit! Paintballra meggyőzött Xul ugyhogy már 75% hogy megyek... Milyen felszerelés is jár gyáriag hozzá? Munkásruhám nem nagyon van.. A Guccit meg féltem
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
simonzé
addikt
Oké, de olvass vissza felszerelés-ügyben. Nem akarom negyedszer is leírni.
Különben konretizálódik a helyszín. A tank-gyakorlópálya nem igazán fog működni, mivel ott szombatonként állítólag motocrossozók vannak. Ellenben találtam egy helyet, amivel kapcsolatban még pár dolgot le kell egyeztetnem, de elég jónak tűnik. Nincs gaz, sík a terep, és elvileg szabad is használni. Részletek holnap.I don't fit in. I fit out.
-
#PeTeY#
aktív tag
Erre válaszolna valaki nekem: #1563? Köszi.
-
simonzé
addikt
válasz #PeTeY# #1563 üzenetére
Szerintem jöhet nyugodtan, alighanem egy-két munkatársam is benéz, nemtok mit tenni, ilyen jó a játék.
Különben azért is jó ha jön tesód, mert nincs zászlótatartónk. Szerintem őt berakjuk erre a posztra. Hadd szokja
Szerk: Persze hogy jöhet mindenkinek a haverja, de azt tartsuk tiszteletben, hogy ez egy PH!-s party, az itteni arcoké az ''elsőbbség''.
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
ProdyG
őstag
na a bográcsozással kapcsolatban, ahogy láttam rámosztottatok 4 üveg sört
jelezném, hogy az részemről esélytelen. abba belehalnék
szóval ha megoldható én személy szerint jobban örülnék a bornak, vagy valami töménynek, persze nem 80 ezer forintos whiskey-nek. szóval ha van ''kivételkezelés'' akkor ezt vegye figyelembe, aki a piát intézi. köszi -
#PeTeY#
aktív tag
válasz simonzé #1576 üzenetére
Köszi.
''Persze hogy jöhet mindenkinek a haverja, de azt tartsuk tiszteletben, hogy ez egy PH!-s party, az itteni arcoké az ''elsőbbség''.'' Ez természetes, ezért is kérdeztem, hogy gond-e ha jönne. És mivel Ph!-s party lehetne majd olyat is, hogy Ph!-sok vs ''Kívülállók'', ha csak öcsém lesz külsős, akkor... hát... rossz lesz neki.
A zászlótartós ötletet meg csak támogatni tudom.
Egyébként helyszín és kezdési időpont (persze a pályaépítésé és nem már a péntbólé) konkretizálódott valamennyire? -
simonzé
addikt
Te gonosz teeeeeee.
Nos Dárga Feleim! Eljött a pillanat, hogy elétek tárjam a Paintball helyszínével kapcsolatos terveimet:
A helyszín, ami 99%-ban végleges:
[link]
A Határ úton lévő ipari park területén van, és ha minden igaz ma délutánra meglesz minden engedély (rábólintás) a használatára.
Térkép itt: [link]
A másik helyszín, amit a harckocsi-gyakorlópálya kiesése után ajánlottam volna az a következő:
[link]
[link]
[link]
[link]
Azt hiszem, ennél optimálisabb helyszínt álmodni sem lehet, még fejjel lefelé, hóttrészegen sem. De sajnos az etnikum rendszeresen felbukkan a közelben, ráadásul az épület a Db-i vagyonkezelőé, szal ezt ne erőltessük. Pedig...
(A képek a mobilommal készültek, ezért ilyen a minőség.)
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Az eszemiszommal kapcsolatos megjegyzésem: Mi lenne, ha a nagy közös kalapba mndenki bedobna egy italt Én tutira viszek valami bort magammal, nálam úgyis a megrohadás lenne a sorsa...
I don't fit in. I fit out.
-
arpeen2
senior tag
A bulira készülő PH tagok közül ha van valakinek olyan Siemens töltője ami jó a C62 típushoz az legyen szíves hozza már magával szombaton Janihoz egy töltés erejéig. THX
-
szandisas
őstag
válasz simonzé #1583 üzenetére
bazz... Ha ez lenne a péjntbóll helyszíne valahogy csak összeszedném a lét
majd legközelebb... remélem lesz még rá alkalom...
Hozok egy üveg jégert, a másik pia milyen legyen? van: becherovka, metaxa, finlandia, sztem valami viszki is akad... esetleg akadnak olcsó műanyagflakonos tömények... HP megoldhatóaláírás
-
xuldar
addikt
A második helyzín konkrétan hol van? Az etnikum nem hiszem, hogy gond lenne, nálunk lesznek a fegyverek, nem fog belénk kötni Olyan lefegyverzően pedig nem tudnak vigyorogni, hogy letegyük
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
vadfanta
tag
válasz szandisas #1587 üzenetére
Most mégis milyen buli lesz ez? Ifjú alkoholisták találkozója?
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
ngabor2
nagyúr
válasz simonzé #1584 üzenetére
a piák meg vannak/lesznek véve. ezért lett az 1k beadva. valóban nem a talajrészeg állapot minél alaposabb elérése a cél, csak a jó hangulat. az eddig felkínált tudatmódosítók szerintem bőségesen elegendőek. de ha hozol valamiféle borot, akkor az lehetőleg édes legyen, és lehetőleg ne répacukortól
árpi: ez a régebbi, vagy az újfajta? kőccsönkérhetem a bátyámtól, asszem neki van olyanja is.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Najasztat nem mondom meg. A városon belül van, és a nagy lelkesedésre való tekintettel megsasolom ma még 1*, és fotózok is. Nagyon ász lenne mondjuk Capture the flaget nyomni miközben a zászló mindig máshová kerül elhelyezésre az épületen belül...
Asszem mindenképp viszek színes ragszalagot, hogy megjelöljük ki melyik csapatban van. beöltözve nem is olyan 1*ű megállapítani.I don't fit in. I fit out.
-
ProdyG
őstag
válasz ngabor2 #1593 üzenetére
legyen félédes vörös.
de amúgy lényegtelen, a lényeg, hogy ne sör
az alkoholizmussal kapcsolatban csak annyi, hogy itt nyilván senki sem az, de a hangulatot nagy mértékben fel tudja dobni egy kis pia, az meg nem árt senkinek. igazam van?
és nem kell hullarészegnek lenni, mert az a gáz..... -
MarKoo
addikt
És mit szólnátok a Vezér utca végéhez? Közel is van Janihoz, ráadásul van egy erdőszerűség. Tudtommal onnan már elment az etnikum és elég jó fedezéket nyújthatnak a fák. Azthiszem hátul van pár rom épület is. A kutyát nem zavarnánk.
MOD: Az végülis már nem is a Vezér utca, hanem jóval bentebb és Földút van. Ha esetleg azt mondjátok hogy kép kellene, akkor ezt megszívtuk mert szar a fényképezőgépem, de megoldjuk valahogy. Ha érdekel simonzé, akkor szólj és kimegyek felmérni a terepet.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Ddr4 8gb 3200mhz
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest