Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz pisti666 #1978 üzenetére
ha helyszín is lesz, akkor megoldom, hogy én is menni tudjak. lájtos lesz, mert nagyon mínuszban vagyok... de megoldom
(aki jönni akar, az ide is írjon, hogy lássuk.)
időpont: aug. 19, szombat. utána héten kecskemeet... arra is menni kellene.
Oly: pont Janit hagytam ki... pedig vele jöttem haza -
Montesz
tag
válasz pisti666 #2058 üzenetére
Nem jol tudod! De addig annyi idő van és annyi minden töténhet!Meg amíg nem beszéltük meg a részleteket a párommal addig nem akarok itt csak ugy irogatni!Még semmi sem biztos!Ki tudja azt nekem garantálni,hogy holnap nem üt el egy villamos Nyíregyen?
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
xuldar
addikt
válasz pisti666 #2083 üzenetére
Úgy értette, hogy a pálya használati díja 3000, és az annyi felé oszlik, ahányan vagyunk, vagy 3000 a belépő, tehát fejenként kell fizetni, plusz a lőszert. Azért ezt jó tisztázni, mert a múltkor szerintem senki nem lőtt el 3000Ft-nyi golyót, és talán nem én vagyok az egyedüli, aki nem számháborúzni szeretne
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
válasz pisti666 #2097 üzenetére
pisti, tényleg keress olcsóbb, sokkal olcsóbb helyet. bár most én ki tudnám fizetni, de ennyiért nagyon nem éri meg. tudtam volna vinni még vagy 3 embert, de mondta, hogy egy délelőtt 5k-t ellőni nincs pénze. a 3k alapdíj a piszkosul sok, és nem tudni, hogy hanyassával lehet venni a golyókat.
-
ngabor2
nagyúr
válasz pisti666 #2111 üzenetére
nem fikázza, csak drágállja.
de pakoljuk össze a részleteket:
- anti tud egy 10-markeres játszatót.
- ha a múltkori kastélyhoz ki tudunk menni, az jó.
- pistinek van saját részre fegyver + maszk.
- nekem van saját részre fegyver, a héten talán lesz maszk is, csak még megbeszélem pistivel. ha esetleg póttartály is van, az csak előny...
eddig ez 12 felszerelés. 2x6 ember is tud játszani. -
bobace
addikt
-
Antimatrix
senior tag
válasz pisti666 #2120 üzenetére
ez nem tudom miért kérdés
Lméletileg van 1 pályátok ami jól meg van építve - lefotózod és felteszed őket a netre - szerintem ha nem egy 10m*10m négyzet akkor mindenki rá fog szavazni
Ha nincs pályátok akkor meg mehetünk a kastélyba - de ehhez kell petey kolléga hathatós segítsége isPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz pisti666 #2133 üzenetére
te aztán nem vagy semmi
20 percen kersztül nyomni a sokkk baromságot telelfonon keresztül
ezeket miért nem tudod beirni a forumba
pl: a 3k pályabérletben benne van 200Db lőszer is - szvsz nem irtam sehol és igy már más a painball-leányzó fekvésePH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Oly
őstag
válasz pisti666 #2180 üzenetére
sztem nézz lea zasztalod alászerintem mert sztem lehet hogy sztem oda estek le sztem a vesszők meg a pontok sztem
Van akinek ez a ''csökkentett'' költségű PaintBall is sokba kerül...
Főleg, ha a legdrágább verzióhoz még utiköltség és strand-belépő is társulna!
Az ebéd meg...! Olcsó húsnak híg a leve!
És nem! Egyáltalán nem tök mindegy, hogy hova megyünk! Nem két haverodról van szó!
Ez egy nagyobb társaság. Akik szeretnék magukat jól érezni! És mindezt olcsón megúszni!
Van aki az utolsó forintjait is erre tette félre, sőt olyan is, aki csak úgy tud majd jönni (ha jön), hogy kölcsön kér... Tehát nem kell itt dobálózni a felelőtelen kijelentésekkel!
mod: fogalmazási hibát találtam (de nem javítottam ki mindet! )
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ngabor2
nagyúr
-
Antimatrix
senior tag
válasz pisti666 #2261 üzenetére
és belejavit imdokot kérek
fogalmazás 1alá
tartalom 2 alá 2x
helyesirás -1 lim -oo (végtelen)
agy 0 - azaz zéró
elemzés
''és''-sel nem kezdünk mondatot de ha már kezdünk akkor hol a nagybetű?
''belejavit'' helyesen belejavít ''í'' ez hiányzik
''imdokot'' vagy 1 új szóval van dolgunk vagy csak nem tudjuk a magyar nyelv ''kissáttánista'' szlengjét
- indokot -erre nem találsz te sem
-de neked ''I AM DOK''-ot kéne kérned 1 agysebészt aki +probál valamit beültetni a fejedbe bát szvsz hiányoznak a felfog(at)ási pontok - meg olyan sötétben műteni még nincs olyan reflektor ami oda be fényt csalna
''kérek'' ez magában rendben lenne -de mit is kérsz - ja agyat azzal lemaradtál amikor osztogatták
A mondat végén valamiféle irásjel is kéne - de neked lnézzük mert ugye te nem is tudsz irni csak ütögeted a billentyűket valamiféle belső (g)@gyi kényszer hatására.
DE látok reményt mert szerintem a smile amit használsz az 1 pont csak felnagyítva és ugye dinamikus -azaz változik - mivel az (g)@gyi kapacitás ennyire képes maximum és később mikot az újra boot(u)lás bekövetkezik folytatódik (g)@gyi kény(es)szer -rush-mush-room+füvek hatása
[Szerkesztve]PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz pisti666 #2277 üzenetére
látom van idöd gratula mehetsz diáknak adok neked 1-st
ha van időd miért nem tanulsz + helyesen irni -mert igy csak 1 nagy p..cs vagyPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
simonzé
addikt
válasz pisti666 #2288 üzenetére
Régen az a csapat használta, amelyiket én viszem, és az nem a Shadow.
Jó hely, emléxem ott lőttem seggbe életemben először egy lányt . Komolyan, na majd elmesélem. Legyen elég annyi, hogy Ő közben egy pingpong asztalon gugolt.
Pisti, én nem akarlak b*sztatni, azt megteszi más. De ha úgy lősz ahogy gépelsz, akkor nem mernék a hátadhoz állni. (Nem mintha a fenti sztori után bárki megengedné, hogy a hátához álljak. [Gurulós szmájli])
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
xuldar
addikt
válasz pisti666 #2300 üzenetére
Rendben, de akkor viszünk parittyát csapágygolyóval. Szerinted ki jár jobban? Sőt, ha a kastélyban leszünk, akkor da még parittyát sem kell vinni, nagy téglarakások voltak legutóbb is...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs