Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
bizony, és még a gázóra is vigyorgott!
én meg csak most kerültem net elé. nagyon jó volt az egész buli, pár apróság volt, ami lehetett volna jobb is. de nem baj, eddig ez volt a legjobb, és ennél csak jobb lesz!
Jani71: ha az ajánlatod még él, írd be, nem számít, hogy nem mostanában lesz! akinek említettem, alapértelmezésnek mondta, hogy jönne. de jól gondold meg, hogy 20-30 hangoskodó, alkoholozó emberkét be mersz-e engedni magadhoz
bobace: hamarosan...
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Délelőttre csak a kezdők szerveznek paintball partyt.
Szokás, hogy a ''szűz'' játékosokat egy 5 méterről leadott segglövéssel köszöntik a veteránok. Na ezután már tudni fogja a kezdő, hogy miért is érdemes menekülni a többiek elől.
Több szempontból sem előnyös a nap elején paintballozni. Egyrészt mert nagyon elfáradsz a kúszás/mászás/rohanás/ugrás/hasalás mozgássorozatban, másrészt meg ha eltalálnak, az kívül átmenetileg elszínezi a védőruhát (amit egyébként adnak a szervezők), ez alatt meg a bőröd nyer egy érdekes kékes/zöldes/barnás árnyalatot. Az meg képes qrvára fájni akár egy-két hétig is.
A szabály pedig az, hogy csak a testet/fejet ért találat számít. ha a kezed/lábad ellövik, attól még folytathatod (ha bírod). A cél pedig a szimpla ''king of the hill'' (aki legtovább él, annak a csapata nyer), vagy a ''Capture the flag'' lehet. Általáben egy órába 2-3 forduló fér bele - a játékosok vérmérsékletétől függően. Ja, van még egy szabály, amit az adrenalin nem enged betartani: Úriemberek szabálya: 2m-en belülről nem lövünk senkire - de ez csak elméletben működik
Én egyelőre a bográcsra edzek.I don't fit in. I fit out.
-
arpeen2
senior tag
-
Oly
őstag
Megyek felétek Húsvétkor!
Majd ideadod nekem, én meg beadom!
OK?
szerk: beadom a héten, és nekem lógsz majd vele!
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ngabor2
nagyúr
a szervezési gond, vagy inkább dilemma grafi szülinapja. oda is jó lenne menni, de veled se akarok kibaxni. ráadásul ugyebár pest messze van, a vonatjegy drága, egyedül utazni meg nem szeretek (lehet, hogy mod-barátom is megy, de ez sose biztos. mást nem írok, mert ő is olvashatja ). ha valami véletlen folytán elkölthetetlenül sok pénz áll a házhoz, lehet, hogy mégis oda megyek, mert lesz 2-3 nő, akikre kiváncsi vagyok (ebből 2 nagyon kiskorú, 1 meg nagyon házas).
itt legalább majdnem mindenkit ismerek, és biztos a jó hangulat. ráadásul a belépőt is befizettem. -
simonzé
addikt
Megnéztem térképen:
Kifelé mész a Böszörményi úton, az Agrárt elhagyod, kb 300m mulva a nagy lámpás kereszteződésnél lemész balra a Vezér úton. Ha itt jobbra mennél, akkor a Doberdón járnál, de akkor tégy egy 540°-os fordulatot, mert rosszfelé mész.
Szal Vezéren kifelé a cityből a vasút irányába mész, és az utolsó utca lesz a Tarján u. Asszem a vasúti átjáró előtt van.
Nem nehéz odajutni.
A paintballra meg ne ünneplőben gyertek, mert a kapott védőruha nem lesz frissen mosott, de a funkciót ellátja - azaz nem a ruhádat gányolod össze - így tisztán ülhetsz be Xuldar kocsijába. Ott pedig ki-ki spontán módon vérezhet össze mindent. Ugye Xul?I don't fit in. I fit out.
-
ngabor2
nagyúr
asszem ez volt az a bizonyos szükséges lökés. innentől kezdve kőbe vésem: a debreceni buliba megyek, a büdösváros le van ejtve! azzal a sok moddal táborban úgyis találkozom, és akkor a szállással meg a vonatozással sincs gond. és különben is, ha problémám van helyi szinten, akkor itt lesz megoldva, nem pesten
ebből az következik, hogy várlak titeket, remélem addig az útfelbontás is megszűnik. be lehet így is jönni, csak kerülni kell egy kicsit. kimegyek elétek ugyan oda, ahova a múltkor.
Janihoz szerintem tömegközlekedni fogunk, veszek addig 4 db jegyet (2 oda, 2 vissza, bár nem úgy ismerlek, aki ne válaszolna meg egy ellenőrnek, de jobb szabályosan közlekedni). járművel nem lenne érdemes, mert visszafele mindannyian messze leszünk a józanságtól
8-tól paintball??? ki bír szombat hajnal 8-kor felkelni?
a babgulya szerintem nem ebéd lesz, legalábbis annak nincs olyan hangulata. Jani, szerintem te is gyere lövöldözni, a kaja 2-3(-4) óra alatt úgyis elkészül, tehát ha 3-ra visszaérünk, akkor ezidő alatt a banda beszélget/sörözik/egyebet csinál.
Jani: majd megbeszélünk egy időpontot, hogy az ígért cuccokat (papírtörlő, szemeteszsák) elvigyem/odaadjam. -
simonzé
addikt
Jegyeztem. Tudtommal Ő is PH tag, szal gondolom jöhet.
Viszont ha nem találunk helyszínt, akkor nem vállalják a szervezők a lebonyolítást. Ugyabis a Db környéki erdők mind a Hortobágyi körzet részét képezik. a reptér pedig a sorompótól kezdve vámterület, szal még illetéktelen behatolás is lehet mindkét helyen, az meg nem fáin.
Viszont, hogy ma mik meg nem történtek...
Először pofánlőttek.
Majd megint...
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
jani71
tag
Oké, hogyne raknám el neked....a következő talira viszem behűtve(de tényleg... ).Meg a söröket is elviszem valahogy...
És ezúton is nagyon szépen megköszönök minden kedves fórumozó barátomnak mindent, azt hiszem hogy ennél szebb, jobb napot el se tudtam volna képzelni. Nagyon örülök hogy ízlett a főztöm, és bármikor ha ilyen bográcsparty-ra kerülne sor, rám mint szakácsra mindíg számíthattok!!
Egy dolgot sajnálok(illetve nem tudom hogy miért) Xuldar nem jött el , pedig nagyon vártam őt is...mindegy majd holnap felhívom..
A paintball pedig egy isteni jó dolog...Zé! Nagyon ott volt, nekem nagyon bejött!!....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
ngabor2
nagyúr
és legális így küldözgetni? nehogy a warez vádja érjen itt bárkit...
a másik: egyszer már samy szervezett egy ''spontán'' msn-partyt. aki gondolja, holnap délután/este legyen msn-közelben, és akkor mehet egy baráti beszélgetés (és aki még nem vett fel engem, az tegye meg )
ez nem korlátozódik a debreceniekre, a nyíregyi topikban is hirdetni fogom az Igét -
xuldar
addikt
Esetleg valami teleporteszközt nem tud valaki, hogy 1500km-t egyik pillanatról a másikra leküzdjek, és mindkét helyen a megfelelő időpontban legyek a megfelelő eseményen? Fényposta, Enterprise, Thor szekere?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs