- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika8202
tag
...1151 -es DDR3-as lapot keresek megvételre!! ha van valakinek a fiók alján ilyesmi keressen bátran
...csak ne úgy mint az egyik "kolléga" aki megegyezés után inkább másnak adta el 2 ezer ft-al drágábban....Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye....
-
janika8202
tag
..ti nem tapasztaltatok mostanában némi zavart az erőben itt a PH-n?? az elmúlt kb 2 hónapban több "hirdetőre" is írtam érdeklődve a terméke iránt... semmi válasz, egyáltalán semmi, majd egyszer csak törli a hirdetést..és nem csak újoncok, ha csak azok lettek volna legyintek és fel sem zaklatom magam, de van itt olyan akinek 14 éves regje van és millió pozitív ....
bocsesz egy kis hiszti, csak eddig olyan jó kis csapat volt ez, ha valami alkatrész kellett mindig itt néztem meg elsőnek...Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye....
-
janika8202
tag
AM3+ os alaplapot keresek a környéken, lehetőleg mai átvétellel! Ha van valakinek eladó, és tényleg el akarja adni ( nem csak hirdetni és a privát üzenetre nem válaszolni , vagy válaszolni de mikorra érte mennék eltünni az éterben..stb) az jelezzen!!
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye....
-
janika8202
tag
..ha esetleg tud valaki eladó AM3+ os lapot ami működik és megvan a hátlapja is keressen!! ...sajna úgy tünik az enyém beadta az unalmasat...
-
janika8202
tag
válasz diablo1984 #94027 üzenetére
akkor gyere be érte debbe!!
-
janika8202
tag
az elmúlt napokban én is sokat gondolkodtam , de mindennek ellenére arra jutottam, hogy az SSD jó, és megbízható, csak sikerült belefutni egy "remek" márkába...persze ez nem vígasztal, mert az árakat elnézve amennyiért meglennének az adatok , most egy hónapig vízen és kenyéren élek...(egyik nap cíz, a másikon kenyér)...
-
janika8202
tag
..egy laptopban volt, nem asztaliban, nem hiszem hogy az tette volna tönkre, másik drive van most benne és azzal repül mint a nyúl (hátán egy sassal)...éppen csak a régiről kellenének az adatok...
igen ugyanaz miont a Cruical csak ez Micron és a Dell számra készült, tavaly vettem innen az egyik fórumtárstól, nem is volt vele eddig semmi gond csak az asszony gépében volt rajata a gyerek 100-150 gigányi fotóival
-
janika8202
tag
Sziasztok Topiklakók!!
Kérdésem/kérésem lenne, tudtok-e ajánlani olyan embert vagy céget aki jó bizonyossággal tud adatot menteni ssd-ről??
A kérdéses hardware egy Micron Real SSD C400-as lenne, amit a gép egyszer csak nem ismer fel és fura cicergő hangot hallat
-
janika8202
tag
Ha esetleg valamely topiklakó kültéri hardware vásárlását tervezi , ajánlom figyelmébe:
Ezt a kéket és
Topiklakóknak kedvezmény!!!!
[ Szerkesztve ]
-
janika8202
tag
nem tudtok valakit aki foglalkozik színterezéssel?? egy acer s3-as laptop alsó és felső burkolatát kellene festeni mert nagyon leharcolt...
-
janika8202
tag
válasz sto1911 #44549 üzenetére
..próbálj meg bejutni mondjuk a hátsó ajtón, ha bejutottál járasd az autót addig ameddiga fűtés jó meleget csinál aztán nyomasd a fűtést az utastérbe, és ha van lehetőséged álj be egy fűtött teremgarázsba (mondjuk a plaza vagy ilyesmi) ha kioldódott minden akkor pedig irány a legközelebbi autós bolt és az ajtóknak körben minden gumi szegélyt és ilyesmi szilikonnal fújd át..és a záraknak sem árthat egy kis "ÁtWD40-eszés" ...én anno a kis WV Polo-val jártam mindíg így, nem mondom hogy tuti megoldás de ezzel a módszerrel elértem hogy egy komoly tél alatt csak 1-2 alkalommal kellett szidnom a "kis bajszus manust" egyáltalán az autó kitalálásáért
-
janika8202
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó FUJITSU-SIEMENS BTX-es AM2-es alaplapja eladó??
-
janika8202
tag
.. az új aprót nagyon erőltetik, nem tudom miért, amikor volt egy jól bevált dolog eddig...ez az új külső elég fura..de szokni kell ezt is mint a kettes villamost
-
janika8202
tag
válasz PindurAnna #32443 üzenetére
Hdd bekötésének sorrendje esetleg?? milyen alaplap amúgy??
-
janika8202
tag
Hello-hello!! 15,6" os LED kijelzőt keresnék notiba, ráérne ma is , aki tud segíteni ne tartsa magában....
-
janika8202
tag
válasz anonymus89 #29102 üzenetére
ment PÜ
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kedvenc zene a mai napra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest