Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Chesterfield #107243 üzenetére
Ez a helyes megfejtés: csomag volt a rekeszben, ahová az enyémet kellett volna tenni.
Felhívtam a telefonszámot, ami ki volt írva, miközben ott álltam a nyitott ajtó előtt. Két szám volt, egyik szám rá volt ragasztva az automatára, egy másikat meg a kijelzőre írt, miután nyitott ajtónál lépegettem vissza a menüben és az automata rájött, hogy gond van.
Felhívtam az egyik számot, kb. 5 perc után felvették. Kezdem mondani, hogy mi a bajom, erre a szőke hang a túloldalról:
"Elnézést, de nem tudok önnek segíteni, mert az operátor elment innen, de mindjárt visszajön, akkor megadom a számát, és visszahívja."
WTF?!
Ki volt az, a takarító leült játszani?
Nem volt kedvem tétlenül várni, ezért felhívtam a másik számot, több mint 10 percig hallgattam, hogy minden operátor foglalt, várakozási idő több mint 3 perc.
10 perc után jött a visszahívás, kérdőre vontam a csajt (már nem a takarító volt), erre szenvtelen hangon azt mondja, hogy azért fordulhatott elő, mert vki rossz rekeszméretet választott ki, aztán ilyenkor lehet nagyobbat kérni, és rossz rekeszbe tette a csomagot. Kérdőre vontam, hogy ez semmilyen körülmények közt nem fordulhat elő, és mi a garancia, hogy az én csomagomat nem nyitja ki másnak. Meg remélem van videofelvétel az egészről, és javítsák ki a hibát.
Vajon hányszor fordul ilyen elő, hány csomagot loptak már így ki az automatából, kamera ide vagy oda, nem mindenki ilyen hülye becsületes, mint én... -
válasz Chesterfield #107243 üzenetére
Nem vagyok otthon az ilyen dolgokban, de ez is átfutott az agyamon.
Ez így akkor elég gáz szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...