- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Media-tech Adapter 90W Autós - MT6253 6000 Ft (univerzális)
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Akkor azt mondd el, mi bajod a Xiaocai-val.
Én még tavaly októberben váltottam Galaxy S-ről, a lehető legjobb telefont kerestem újonnan 50k-ból. Legalább 4,5" kijelző, értelmes felbontás, legalább 2 magos processzor, olyan vga amin mennek a játékok, és talán a legfontosabb, az aksija jó legyen, mert amiket haverjaim mondanak, hogy mennyit bírnak az iPhone-ok meg Galaxy S4-ek, ráadásul az áruk is milyen... Napközben már tőlem kérik el a telefont, mert lemerül nekik...
Itthon 50k-ért rohadtul nem kaptam volna ilyet, így a kínai piacon nézelődtem. Semmiféleképpen sem akartam olyat, ami gagyin néz ki vagy gyenge a minősége, és hosszas nézelődés és utánajárás után döntöttem e mellett, és nem is bántam meg.
Az egyik legfontosabb a kinézete, asztalra letéve egy elegáns prémium telefon érzetét kelti (nyilván ez relatív, mármint a kinézet), és nem szégyellem kirakni az iPhone-ok mellé, mert mindenki úgy néz rá, hogy hű de elegáns, stb., aztán kérdezik, hogy mennyi volt, "jé ez de jól van összerakva, nem is recseg...", "de gyors!", stb. stb., és aztán jön a meglepődés, amikor mondom, hogy 50-ből kijött... Bárki aki nem tudta, hogy mennyibe kerül, 80-100k-t tippelt. 4,5", 960*540 felbontás, 4 magos MTK processzor, valami jó vga, és ami kiemeli a többi közül, 7,8 mm vastagság. Csak jót tudok róla mondani, soha nem fagyott, soha nem bugolt, semmi bajom nem volt vele, az első perctől kezdve a gyári rommal megy, gyors, tényleg mindenre tökéletes. A kamera is jó, videózás is, meg alapból a Cai OS sokkal jobb mint egy alap Andorid...
Tényleg nem értem mi baj lehet ezzel a telefonnal, legalábbis én nem tapasztalok vele semmi problémát, és egyelőre úgy vagyok vele, hogy minden egyes Ft-ját duplán megérte, az eddigi legjobb telefonom, és az eddigi legjobb vételt csináltam ezzel. Ja igen, az aksija egy töltéssel 5-6 óra kijelzőidőt tud, iPhone, One és S4 ehhez képest nincs sehol...
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Max Kínából rendelve, nettó árat nézve lesz ott annyiért RK3188-as masina, itthoni nem.
Hazai viszonylatban újonnan nézve a ConCorde tab Rokee C ami ebbe az árba belefér, ami leginkább annyiban különbözik a leírttól, hogy 8GB háttértár és 1 GB RAM van benne.
RK3188-at senti sem ad itthon ennyiért!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
adi mester
aktív tag
Na látod, akkor már ketten vagyunk
Gondoltam, hogy furcsa lesz egy kicsit a dolog, de ki tudja. Valakinél lehet, hogy a polcon porosodik egy 5850-es és most kivételesen pénzt is keresne az illetőnek. PC kölcsönzésről egyébként már hallottam. Vagy most ennyire morbid ötlet lenne a VGA-t is kölcsönözni 2 hétig?
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
werszomjas
addikt
Tudom, elég sok rosszat olvasni róla, de ő debreceni boltokat keresett.
Mondjuk amit én eddig ott vettem, mindig volt minden, és az árak is jók.
Én pénteken adtam le nekik egy külső hdd-t gariztatásra, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, elvileg nem valami rugalmasak.
Egyébként meg ipon, pcx, hardverker, ha több mindent vesz az ember, még postával együtt is megéri, és választék is van.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
pohár
félisten
-
Papaj x
senior tag
Sajnos úgy nem bootol.. (volt egy wintoiso-s win7 pendriveom, nem ismerte fel..)
Egy régi Toshiba Portage R100-ról van szó. Már próbáltam SD kártyán is.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
dudikpal
senior tag
-
dewil666
őstag
Dolgozni?!
Szerintem sokkal többet dolgozok mint az emberek nagy többsége és tényként közöltem.
Sok mindenki könnyen mondja hogy 1-2 ezer ft nem számít de mikor fizetni kell akkor meg visít mintha a fogát húznák...NEM RÁD ÉRTEM de találkoztam személyesen ilyen emberrel nem is eggyel.
Nagyon jól tudom hogy mit jelent mikor csak saját magára számíthat az ember és támogatás nélkül kell megélni és megteremteni a megélhetéshez szükséges feltételeket. Szerintem nem mondhatod hogy "dolgozni kell tudod" hiszen nem is ismersz. De már csak bő két év és ha minden így megy akkor beérik a gyümölcse. Nagyon várom[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
-
Végül is teljesen igazad van,mert ha nem veszik át,akkor csak a feladási díjat buktam,és a csomag jön vissza!
Januárban engem is be akartak húzni 15 000 ft-al egy pesti fas.i,de nem hagytam annyiban,és több mint 2 hónap után vissza kaptam a pénzemet úgy,hogy nem is találkoztunk.
[ Szerkesztve ]
-
Kinek mi,de én ezt az utánvétes dolgot sosem díjaztam,és így nem is adok el semmit!
Igaz 2-3 hónapja így adtam el a PSP-met,de amíg meg nem kaptam a pénzt,addig lerágtam mind a 10 körmöm!Én inkább 10x utalok előre,mint 1x kelljen utánvéttel feladnom,mást se kérek meg erre.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
nem vagy egyedül, de monitor, winchester témában nézelődtem mostanság és 1-2e forintért simán feladják egy csomóan a rendes garit, pedig azok általában problémásabb darabok mint egy vga.
(#41222) patex1983: nem magadból indulj ki, elég sokan vannak, főleg pestiek közül, pedig nekik ott van helyben minden a legolcsóbban
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
-
Cyberpunk
félisten
Kínai Jiayu igen, de az kínai. Félreértés ne essék, nem rosszak azok, de nincsenek hivatalosan forgalmazva nálunk, így elég kevés embert érint az, hogy a 25 ezres Jiayu újracserél minden hibás készüléket. Mutass még egy nagy gyártót aki cserél készüléket mondjuk egy kijelző hiba miatt? Nem tudom mi a probléma használt, de felújított készülék, nem veszed észre, hogy nem új, akkor meg? Ja szar az alma lehet szidni ja persze... Nem tudom mitől félsz, ráverte az előző tulaj vagy mi? Mit számít az, hogy új, vagy csak refrub.? Mit von le ez a gyártó értékéből?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Ha úgy néz ki az a félújítót, mint egy vadonat új, akkor nem tudom mi a probléma tárgya. Inkább örülni kéne, hogy rövid idő alatt elintézték, nem kell heteket várni, és nem is merülnek fel esetleges problémák a kontár szervizelés miatt. Egy n+1 tárgyról van szó, nem egy egyedi valami.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Az egy refrub. darab. Amit megjavítanak, és ezzel újraértékesítik, jelen esetben cserélik. De nem egy szét kopott, karcolt valamit kap. Ennek egyébként vége lesz, az Apple is javítani fog a jövőben.
A többi az meg szubjektív, kinek mi a szép ugyebár, lehet nagyobb a szenzor, ezért jobb némileg sötétben, de sötétben fotózni? Még egy kompakt gép is elvérzik sok esetben, nem hogy egy nyamvadt telefon.
De szar nekem sznobnak...
-
Zola007
veterán
áh, engem sose érdekelt mit tud az iphone meg más 80-100k fölötti telefonok, mert annyit elvből nem adok érte.
az én véleményem az, hogy egy mobil, ami elavul, elromolhat, eltörhet, leeshet, ellophatják, beázhat egyszerűen sose fog ennyit érni.Az meg megint nem érint, ha valaki más p*niszméretet, egót, társadalmi rangot, "osztálymenője" címet vesz egy 200 ezres telóval.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
GIJoe
addikt
új Lenovo 2 magos is van eladó
zola007: Erről a mi lenne jó hogy lenne jó, dologról én már leszoktam, sehová nem vezet. Inkább írd meg milyen hangfalra gondoltál, több szem többet lát alapon keresek én.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
ez akkor is bosszantó, hogy így megy ki a pénz az országból.
egyre többet költök külföldön és az nem a magyar gazdaságot gyarapítja.
Erről nem feltétlen az állam tehet, mindenhol 6-7% a vám és áfa se nagyon van már EU-n belül 20% alatt.
Egyszerűen nagyon pofátlanok a nagykeresek és egyes kiskereskedők is.Hangfalat nézegettem mostanság, német / lengyel / franci / angol piacon mindkét típus 21 ezer ft, itthon 31-32 körül mozog. Ez kizárja azt is hogy valamely országban azért olcsóbb, mert helyi termék. Inkább letettem a vételről. Pedig ha 15-20%-al lenne csak több itthon, akkor inkább megveszem itt, mert abból 10% megy a kereskedőnek, 6% vám és 27% áfa meg az országnak iskolára, eü-re, közutakra (meg segélyre, de az más téma).
-
-
-
Zola007
veterán
ennél valami egyszerűbb kellene, amit basic user is tud kezelni, lévén nővéremnek kellene valami amivel barátok köztöt tud tölteni.
MÁS: EDIFIER r1600 és r1900 van valakinek Debrecenben, akinél meg lehetne hallgatni mit produkál?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Gtamate2: valami ilyesmi. Nem vagyok vajtfulu, de pl altalanos nezet, h a Logitech kula, nincs magas, a mely meg brummog....
GIJoe: ismered ezt a szettet? Tkp erdekelne, h a mostani 5.1 kinalatban van-e vmi bestbuy, 60-75k-ig nagyon max, illetve mi a helyzet pl az Edifierekkel, hisz nagyon jonnek fel. Valami kis dogos szett kellene, altalanos felhasznalasra, elony a wireless taviranyito. -
Gercsa
senior tag
Biztos van ebben a tórium dologban valami, az viszont tök unszimpatikussá teszi az egészet hogy ilyeneket mond:
"kőolaj és földgáz alapú függőségi rendszerek felbomlanak, megszűnnek"Mintha csak energiára lenne szimplán szükségünk.
Attól hogy relatív olcsó atomerőműveket építenének, még a rengeteg fosszilis szerves anyagot nem tudnák mivel helyettesíteni.Próbáljon meg műtrágya meg növényvédő szerek meg műanyagok nélkül az anyagok körforgására fittyet hányó gazdasági szisztémában élni az aki ilyesmit terjeszt.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Laraxior
titán
na persze, az enyém is ennyit kér, oszt pont a fele köccentibe.... jó lesz az 30 liternek a városban.
szerk.: Egy hónapban 20-25-ért tankolok, ami nem olyan sok, ennyit bárki elmászkál, de azt inkább nem mondom, hogy hány km-t megyek belőle
(#38820) PindurAnna: http://www.spritmonitor.de/
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zola007
veterán
-
hcs57
addikt
Figyelem! A webshop hibás működése miatt annak kijavításáig a rendelés csak a telefonos visszaigazolás után válik hivatalossá. A megértésüket köszönjük.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Gercsa
senior tag
Józsán lakunk.
Az elektromon hálózat gyanús egy ideje, míg gigabyte superb tápom volt addig rendszeresen cincogott ha ment a centrifuga.
Tehát akkor jól gondolom hogy egy ilyen hálózati probléma szépen alattomosan lassan haza tudja vágni a tévét?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
XtremLor
őstag
Rendeljunk par darabot ugy a posta is osztodik sokat erosodott a forint kint 12e dollar nalunk 13,5e huf
"Figyelem! A webshop hibás működése miatt annak kijavításáig a rendelés csak a telefonos visszaigazolás után válik hivatalossá. A megértésüket köszönjük."
"Legen...Wait for it...Dary"
-
törölt tag
Miért számítana duplán, amit írok?
Egy P4-es notin művelte ezeket a jelenségeket. Az meg külön egy vicc, hogy az ingyenes verziónak gyakorlatilag nincsen semmiféle beállítási lehetősége. Kb fogalma nincs az embernek arról, hogy valójában mit is csinál szerencsétlen program a gépen, azon kívül, hogy feszt reszeli a vinyót. -
senior tag
Igen, de ez nem bizonyit semmit. Eleve a utobbi 6 honapban nem rendeltek meg ettol a felhasznalotol. Az is lehet, hogy eredeti a termek, csak lopott. De az is lehet, hogy egy fel teglat kapsz, vagy vizzel toltott kolnisuveget. Szerintem ne OFF-oljuk szet ezzel a topic-ot, ugysem jutunk elobbre. Azt hittem, hogy valamibol meg lehet allapitani. De akkor tovabbra sem tudom, mi van benne. Amugy csak egy gondolat a vegere: Amit a boltban vesztek, ott miben vagytok benne biztosak, hogy nem "merget" arulnak? Mert ahogy mondtam, hogy a pesti Douglasban probalt parfum nagyon tartos volt, a debreceniben kiprobalt pedig 2 ora mulva mar nem is erzodott. Lehet, hogy a tester ott is valami hamisitvany?!
-
senior tag
Nem rontod az uzletet, meg szerintem az csak jo ha kiderul, O sem akar hamisitvanyt arulni. Meg szerintem mar eladta webshopot.
Inkabb azt mondjatok meg akkor, hogy lehet-e hasznalni? Milyen karos anyagot tartalmazhat? Mert ha olyan az illata, akkor kb. az is van benne, nem? En anno azt hallottam, hogy ezeket a "markas" parfumoket semmivel sem dragabb eloallitani, csak a markat kell megfizetni.
Az elobb rosszul linkeltem a tabletet, en a plussz-os valtozatot arulom, amiben KETTO kamera van!!!
Helyes link Ara tovabbra is 15eFt[ Szerkesztve ]
-
mttaas82
csendes tag
-
törölt tag
Ezt a jövő generációt már elég régóta mondogatják. Mikor anno kijuutottak az olimpiára Sándor Tamásék, akkor isment a rizsa, hogy egy új korszak jött el. Csak ugye az a baj, hogy ezt ebben az országban nem azzal kellene megoldani, hogy a fiatalokat berakni az öregek mellé. Az egész mostani söpredéket eltakarítani Kambodzsába lekvárt kaszálni, és teljesen a nulláról újrakezdeni az egészet. MErt ahogy az egyébként jó fiatalok bekerülnek a "nagy válogatottba" megérzik ők is, hogy "itt bizony a semmivel ugyan olyan jól lehet keresni, mint a munkával". És onnantól kezdve lőttek az egésznek.
Egyébként meg a "hót béna" brazil gyerekeknek érdekes módon nem kell stadion. Azok kint a tengerparton a homokban is tudnak fejlődni. Ja, mert ők akarnak is focizni, nem csak semmivel pénzt keresni. Ezeket meg edzés helyett ki kellene hajtani utat építeni, vagy kiásatni a két pici rózsaszín kezecskéjükkel az 5, 6, 7 metrót is, meg még pár villamosvonalat nálunk. Legalább egy fikarctnyi hasznuk lenne így.
-
cekkk
veterán
Az oké, de amikor pl a gyerek kórházak már gyógyszert nem tudnak venni, mert nincs keret, nem tudnak műteni stb, akkor azért azt a pénzt küldhetik oda, a Tanárok meg megalapozzák a jövő generációját, ha csak hülyék fognak majd tanítani, akkor a diákok is azok lesznek, a mostani értelmes emberek nem választják ezt pályájuknak mert az "iparban" többszörösét keresik.
Érdekes téma ez. Politikától független ez a focis dolog, mert nem csak a Fidesz erőlteti, erőltette ezt szerintem más is.
-
lorcsi
veterán
nem rossz,d e azért egy győr-szeged távolságot csak úgy nem tennék meg. próbálok közelebbieket keresni
már van egy dízelünk, pont elég.
a pözsók meg ott kezdődnek ahol én befejezem ár ügyileggiigz:
nézegettem ezt is...elég vállalható a formája és a felszereltésge is
no igen...milliót meg egyet meg kell nézni, hogy normálisat találjak..ez már biztos.
tx[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...