- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Fricu #143321 üzenetére
Én csak azért hoztam fel hogy példa legyen hogy igen kicsi az esélye de megtörténhet, és hogy a kamerát is nem szándékosan fogják eltalálni
Nekem nincs bajom a lőtterekkel, tervezek én is menni ilyen élmény lövészetre
Szeretek is lődözni
, van egy Diana 75 légpuskám, egy új árán 85e Ft távcsővel(tulzás nekem hobbira légpuskára), néha napján jó ellőni vele a gyufaszálat.
Na de a vadászokat kifejezeten utálom.
Én egy kis erdő mellet dolgozok, hallom hogy itt puffogtatnak. Kimentem nézem ez erdőt hogy mégis mi hogy, láttom a vadász csávót olyan 25-30m bent a kis erdőben erre balról felszáll egy fácán és közzöttünk repül ell, a vadász szó nélkül rálött kettőtt nem zavarta hogy én pont vele szembe voltam, szerencsére elég magasra repült a fácán így felém lőtt. Hát kösz, és utána még int hogy helló, hát @nyádNa meg megvan arról is a véleményem hogy a ragadozó madarakat kinekk áll érdekkáben megmérgezni, biztos nem csak úgy hobbiból kimegy valaki és lerak mérgezett húsokat. Féltik a belüket hogy a ragadozók megeszik előlük. Ezért is írtják veszettül a rókákkat is, persze amikkor a patkányok meg az egyébb rágcsáló kártevők elszaporodnak tudnak sírni, persze ha minden rókát ami rengeteg kártevőtt is kiiírt kiírtják akkor jóhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged