Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Eladó egy 5 hónapos Asus K73SV-TY324D notebook, még 1,5 év garanciával, a debreceni MobilX-hez.
Kifogástalan állapotban van, van hozzá egy új Samsonite táska is.
irányár: 160k
Beszámítok i3, i5 konfigot. -
ati012
őstag
Lassan lehet állítani a kerti medencéket.
De, ha napalergiás / kocka vagy úgyse mész ki a napra.
A nyári szünet is közeleg, a régi f0sthalicskán meg nem fog futni a játék.
Mit teszel? Felkeresel engem, vagy adi mester cimborámat és veszel egy faja kis I7-es
lap + proci + ramHa viszont szereted a szánsájnt, a csajokat, és kerti medencéd is van de nincs hova rakni mert ott áll a roncs kocsid, és takarítanád el az udvarról akkor is szólj nekem
De ha beárnyékolja boldogságod a cégeden lévő tartozás, és ezért nem tudod önfeledten élvezni a csajokat a medencében míg a feleséged a gépet nyüstöli odabent akkor csak egy megoldás van, névre veszem a céged!
Összegzés:
Feleséged ellesz az i7-es gépen a facebookon, ha megunja kedvére nézheti a HD Süteményes könyvet, te addig a roncs autód helyén a medencében ugrálsz a csajokkal, miközben már a céged miatt se parázol. Korrekt? KorrektSanyabá: adjanak 100-200ezret egy hitelképes embernek, és hitelátvállalással adják oda. 2 rossz közül ez a kisebbik rossz. Értem én, hogy valszeg nincs ennyiük se, de még mindig könnyebb ezt össze szedni mint a banknak kifizetni.
-
diablo1984
veterán
válasz
Sanyabá #44296 üzenetére
ha eladják akkor a bank tartja a markát a maradék delláért, sőt el sem tudják adni, mert az a fedezet! ha a bank elviszi, akkor beszámítja a piaci értékének x%-ába(tehát esetükben lehen 200-ba sem) és a többit kp-ben kéri, ha nincs semmi amire rárakhatnák, akkor megvárja őket, míg dolgozni fognak és akkor a fizetésükből vonják le, de a tartozás is bizony kamatozik és lehet, hogy egy ördögi kör, mert csak vonják, de az összeg nem csökken.....
szerintem fizessék és akkor nem szakad nyakukba egyszerre akkora tartozás!
-
adorjant
őstag
válasz
Sanyabá #44296 üzenetére
Alapesetben a "legjobb" megoldás az,ha ők adják el az autót,kérdés milyen státuszban van most a hitel,meddig maradhat náluk az autó...
De az biztos,hogy a tartozást nem fogja fedezni az autó ára,a maradék sorsa a pénzintézettől függ,de ahogy olvasom,részletfizetést engedik.
A legnehezebb,az eladás lesz.... -
Sanyabá
senior tag
Lehet hogy egy kicsit off,de hátha van valakinek valami ötlete.
CHF alapú autóvásárlás.
A történet jó pár évvel ezelőtt kezdődött,amikor is aki új autót akart venni,annak szinte 0 forint-ért is odaadták.
Így tett az egyszerű fiatal házaspár is. Volt egy 15 éves Opeljük,és úgy gondolták beszámíttatják egy új Suzuki Swift-be. Kaptak is érte 200 ezer forintot,ill. levonták az új autó árából, ami 1millió 600 ezer volt.
Azaz a fenn maradó 1 millió 400 ezret fölvették hitelként 7 évre. A tavaly évig nem is volt nagyobb gond ,mind ketten dolgoztak ,tudták fizetni a hitelt.De ez évtől csak egy keresetből kell meg élni,ráadásul lett egy gyerek is.
Saját lakásuk nincs,egyetlen vagyonkájuk a kis Suzuki. Elmaradt a hiteltörlesztés. A bank elakarja venni az autót.
Ezzel nem is lenne nagyobb baj, de ...! Van még a hitelből majd 1 millió tartozás,és az autóért 350 ezret kapnának.Tehát ha elviszik az autót,akkor is még 3 évig kellene törleszteni az adósságot .
Mit lehet ez esetben csinálni? -
törölt tag
válasz
Antimatrix #44292 üzenetére
Azért a cikk írója kitérhetett volna még 1-2 apróságra, mert ugyan van abban igazság amit ír, de az sem lesz túl jó (az autó tulajának biztosan nem), ha ezen felbuzdulva Gipsz Jakab megveszi a 0w30 -at csillagászati áron és locsolja a 15 éves 600000 -et futott autójába..
-
Papaj x
senior tag
10db: 4400HUF
-
pohár
félisten
26,4°C árnyékban
-
Antimatrix
senior tag
Sziasztok
1 kis motorolaj viszkozitás -kenőképesség vs autószerelő tanulmány
ezt érdemes elolvasni mert akinek dizel kocsija van 4-5olajcsere után 300-400k lehet szegényebb a szerelője pedig gazdagabb ha "néphitet követi'
Motorolaj és ami mögötte van - Opel szgk kötelező olvasmány!
ui: akinek segített és megértett pár dolgot műszaki az írás alapján nyomhat a fórumban 1lájkot erre az írásra
-
copass
veterán
válasz
kungzi #44290 üzenetére
betlhen utcán van a hüse, böszörményin a benzinkút mögött is van egy, ezeket ismerem,korrektek.
nekem egy caprine tour van
3 év nyúzom, napi szinten 5-10km, télen-nyáron. bírja a strapát és könnyű. az MTB nem városba való, ha telós az meg kutya nehéz lesz. -
kungzi
veterán
Debrecenben tudnátok ajánlani kerékpár boltot? ahol van is választék
szerintetek 50-60-70k környékén milyen MTB kerót lehetne venni? nem kell csúcsszuper bringa. városban lenne használva
-
sto1911
veterán
Biciklihez valo gyerekulese van valakinek elado? Ill. hol erdemes venni?
-
XtremLor
őstag
válasz
diablo1984 #44284 üzenetére
Koszonom, pont jokor irtal, most akarom lemerni mennyi kell pontosan
utana fel is hivom oket -
Csöves
őstag
-
törölt tag
válasz
werszomjas #44232 üzenetére
Azért jó az személyautóba is, enyémben pl ettől nagyobb van
-
inkubator
aktív tag
Ha már a boltokban nincs........<<<KATT>>>
-
XtremLor
őstag
Hi
Debrecenben merre tudnek venni olcson colos kpe csovet?
-
_seth_
veterán
Eladó:
Microsoft LifeCam NX-3000 3e
Fujitsu Siemens Amilo Pi1536 bontás
Szilikon, kemény, strassz köves, mintás tokok, fóliák mobiltelefonokhoz, sok új érkezett!!!
Nokia C3 komplett fekete burkolat (előlap, hátlap, középrész, gombok).
MSI nVidia 7100GS 128MB Low Profile PCIE videokártya passzív hűtéssel, 2e
2x1GB DDR3 notebook ram 2,5e
HDD Sata-Sata Notebook bay, keret, optikai meghajtó helyére helyezhető vele hdd/ssd! 12,7mm 4,5e/db.Keresek:
Opel 2.0i 16V benzin motort (X20XEV) kompletten papírjaival -
Hypernem
csendes tag
Rengeteg, bolti állapotban lévő meséskönyv, képes gyermeklexikon, kötelező olvasmány vált eladóvá! Emellett rengeteg lányka ruha, cipő is akad, kiváló állapotban! Gyerekjátékokról nem is beszélve! Esetleg akit érdekelne írjon priviben és küldök egy listát!
-
ati012
őstag
válasz
pockhome #44272 üzenetére
Nekem van, csak éppen Berettyóban.
PC-MAXba 300 Ft-ért kapsz. Nem drágább mint egy csoki.Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Fiat TipoSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda
AMD X6 konfig, 1GB videókártyával, terrás vinyóval eladó
Minőségi számítógépek, garanciával: netes, közép és felső kategóriában.
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7)
új EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
[ Módosította: #65675776 ]
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó alkatrészeim:
Revoltec EX203 2,5"-os sata USB ház
ATX házak, képekkel, korrekt áron
512-es DDR (használt), 1 és 2 gigás DDR2 (új)
2 GB-os DDR-1333 Mhz memóriamodul (új)
Compaq Evo N610C notebook, vinyó nélkül
Asus A6000 notebook bontás
Asus A6000 és Dell Inspiron 2500 kijelző
Dell GX260 konfiguráció (1,8Ghz IP. / 512 DDR / 40 GB WD / DVD-rom / 15K)
Acer PC (2,8Ghz IP. / 1 GB DDR / 160 GB WD / DVD-rom / 22K)Keresek:
40 GB-os 2,5"-os ATA merevlemezt, de kisebb-nagyobb is jöhet
FSC T-BIRD gépházra oldal / tetőlapot, P3, AT ház szabvány.
Hibás DDR1 / DDR2 memóriamodulokat -
Borosz
őstag
Telenor OT990 mobil és Panasonic Lumix FZ10 digitgép még mindig eladó. Érdeklődni PÜ-ben.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Békéscsabán olyan nagyobb számítástechnikai boltot ahol van akkora készlet raktáron hogy akár egy komplett asztali konfigurációt is össze lehet rakni egyszeri látogatás alkalmával? (nagyker is jó lenne, persze ott nem állnak szóba akárkivel)
köszönöm -
XtremLor
őstag
válasz
fenergie84 #44257 üzenetére
en sutyiba megoldottam nulla raforditassal
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Processzor hűtő
Ventilátorral együtt 7cm magas.
800ft
--------------------------------------------------------
2×256MB DDR1 asztali Ram - 333, CL2.5
1500ft
-------------------------------------------------------
Seagate Momentus 5400.3 - 160GB-os Laptop Sata vinyó
Hibás, bekapcsol, kattog, de nem megy, nem tudom mi baja, talán leeshetett.
Adok hozzá sata kábelt.1000ft
+++++++++++++++++++++++++
Együtt az egész: 2000ft
++ adok hozzájuk ajándékba:
- 6db IDE kábelt
- 1db Floppy kábelt
- 2db SATA kábelt -
laccczka
tag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék bevonni karbonfóliával. Van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Tehát nem csak hátlapra gondolok (mert az lenne ugye az egyszerűbb eset), hanem egész készülékházra. Meg lehet ezt egyáltalán oldani vajon?
Ha valaki csinált már ilyet és vállalkozna rá vagy csak tudja hol lenne érdemes érdeklődnöm, azt szívesen fogadom. -
törölt tag
válasz
Chesterfield #44256 üzenetére
Múltkor még arról nyilatkoztak, hogy nincs ilyen ellenőrzés...
-
fenergie84
addikt
válasz
Chesterfield #44256 üzenetére
Még jó, h vettem egyet
-
Chesterfield
őstag
-
giigz
veterán
Én is hallottam délelőtt a hangrobbanásokat, vagy miket.
Volt vagy öt, de nem tudom pontosan, nem számoltam.
Lehetett látni, hogy milyen körkörös csíkokat húztak, le is akartam fotózni, de gondolom látta más is... Két egymás melletti kör lett, de persze egymásban, nem olyan messze egymástól... Tolták neki a srácok.
-
törölt tag
válasz
adorjant #44212 üzenetére
Hortobágy és Debrecen környékén van kijelölve nekik az egyik legnagyobb gyakorló légtér.
Egyébként mindig ez van. Kicsit tartósabban kisüt a nap, akkor már megengedik nekik, hogy felszálljanak, és Kecskeméttől kicsit messzebbre is elkóricáljanak. Egyébként nem nagyon látni, hallani őket. Ilyen magas szinten áll a kiképzettségük.
Régen a MiG-29-es időkben is ez volt:
-Volt egy állomány, aki tudott készültséget adni, ismerte a légirendészeti és harcászati eljárásokat.
-Volt egy másik állomány, amelyik éppen csak fenntartotta a légijártasságát.
-És volt a parádézós állomány, akik ezen kívül semmire nem voltak alkalmasak. Ehhez képest a repidő ~40%-át ők kapták, szétrepültek három gépet, egyet odavertek (sajnos ez pilótahalállal végződött). Szóval hat selejtbe leírt gépből négy az Ő számlájukra írható. És őket nevezték egyesek "vadászrepülő világbajnoknak", miközben vadászrepülni nem tudtak, harcászati jártasságuk a nullát közelítette. Pláne, hogy olyan, hogy vadászrepülő világbajnokság nem is létezik.Szerencsére a Gripenek svéd tulajdont képeznek, szóval nem engedik eszetlenkedni velük a pilótákat. Gondolom ez is csak a szerződés lejártáig tart, utána ha a gépeket megvesszük, akkor mehet majd ott is a parádézás.
De összefoglalva tömören is elintézhető az egész: a Magyar Légierő minden szempontból katasztrofális állapotban van.
-
Potib
tag
Eladó:
Maxtor 200GB 6B200PO PATA (HDD Sentinel - 92/99) - 4e
2 féle haspad újszerű állapotban (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő) - 9e és 7e
Multifunkciós kondigép újszerű állapotban - 36e
2db 1kezes tárcsás súlyzó (tárcsák: 4x2,5kg + 4x1,25kg) - 9e
2 használt forgószék ("Magas" háttámlás kék szövet forgószék. Alacsony támlás kék-fekete forgószék, kialakítása miatt inkább gyereknek, de 100 kilót ez is elbír.) - 4,5e és 4,5e
Előszobafal szinte új (fogassal, tükörrel, cipőtartóval) - 12e
Képek a 3. hozzászólásban
Szállításban sajnos nem tudok segíteni.
Érdeklődni privátban -
kungzi
veterán
Debrecenben keresek kerékpárt max 50-60k-t szánok rá! Akinek van eladó írjon privátot képpel együtt! köszönöm
-
mezis
félisten
válasz
werszomjas #44232 üzenetére
Célszerű azt is elárulnod róla, hogy "jobbos" vagy "balos".
-
balinyo
tag
válasz
Big_Leslie #44234 üzenetére
Privát ment
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet venni méretre vágva 1-es acéllemezt?
Aki tudja, kérem ne fojtsa magába
-
pjoey
tag
válasz
werszomjas #44237 üzenetére
Igen, ha gondozásmentes akkor nem javaslott szétfeszgetni.
Csak azért írtam a savmérést, mert én pont így jártam egy pár hónapja hogy a garis aksit visszavittem mert egymás után kétszer is lemerült egyik napról a másikra. Szóval az aksis fickó rátette a terhelővillát és egyből mondta hogy hát ez hibátlan tartja a feszt, vigyem elektromoshoz mert más baj lesz, valami szívja az aksit. De nem most jöttem le a falvédőről mondtam neki hogy a savat csak mérjük már meg, és igen egy cella zárlatos volt. Gondolom sz@rul esett neki de egyből csere lett a vége.
-
dudikpal
senior tag
Hol tudok venni vmi görgős fiókot panelkonyhába?
Esetleg aki már lecserélte a régi műanyagot, adna vmi tippet? -
_seth_
veterán
válasz
Csöves #44233 üzenetére
Vagy nem... nekem is volt olyan akkum ami villával jó volt, az autó indult, másnap meg 1-2voltot már veszített, tölteni kell.... feltöltöttük, villa, jó, pár napra rá ismét rossz volt. Mostani akkum villa szerint rossz volt, 2 nap töltés után is rossznak mutatta és azóta jó
Használat a legjobb teszt
Akkusav mérő pedig az újabb gondozásmentes akkuknál már nem jön szóba ugyanis csak roncsolással bontható egy részük. Az én exideom is ilyen már.
-
BoSSanCS
aktív tag
Akciós memóriakártyák, csak most:
- 2db SanDisk 8GB-s class4 microSD kártya adapterrel, plasztik dobozban, OEM kiszerelés, csak tesztelve voltak, hibátlanul működnek, 3 nap gari. 2000 Ft/db
- 4db Kingston 16GB-s class4 microSD kártya adapterrel, plasztik dobozban, OEM kiszerelés, szintén tesztelve, 3 nap gari. 4500 Ft/dbTovábbá Acai berry fogyasztókapszula is eladó, 1 dobozban 30db van, ár/érték arányban az egyik legjobb, nagyon jó minőségű, naponta csak 1-et kell belőle szedni, de max. 2-őt. 2500 Ft/doboz.
-
Big_Leslie
tag
Eladó procik:
i7-2600 3.4Ghz 8Mb LGA1155 95W i7 30x 50,700FT/db
i5-2500 3.3Ghz 6Mb LGA1155 95W i5 5x 33.200 Ft/db
i3-2100 3.1Ghz 3Mb LGA1155 65W i3 10x 20.600Ft6db
G-630 2.7Ghz 3Mb LGA1155 65W G630 25x 13.200Ft /db
AMD Sem.2.8Ghz 1Mb 45W AMD 10x 6.600Ft /dbérd.pü-ben üdv L.
-
Csöves
őstag
válasz
werszomjas #44230 üzenetére
Terhelővilla azonnal megmondja.
-
werszomjas
addikt
válasz
_seth_ #44231 üzenetére
Egyébként az akku kb 1 - 1,5 éves, keveset volt használva, a telet minimum +10°C-os garázsban töltötte (leghidegebb időben), akkor elvileg még semmi baja ennyi idő után
ha valakit érdekel tehát:
Eladó!
12V-os, 95Ah-s, 800A indítóáram - autó akkumulátor (terepjárókba - kisbuszokba)
15.000ft
Próba garanciát adok rá.
-
_seth_
veterán
válasz
werszomjas #44230 üzenetére
Igazság szerint csak úgy ha használod, az pl, hogy van-e benne 12V nem sokat jelent, az sem, hogy beindul-e vele egy autó, ha 1-2 hétig használatban van akkor már lehet látni, hogy milyen állapotban van. 1 év ellenben még nem sok idő... sokszor ennél többet is állnak kereskedésekben.
-
werszomjas
addikt
Egy autó akksinak hogy tudom felmérni az állapotát, hogy mennyire jó még?
Van itt egy 12V-os 95ah-s nagy akku, el szeretném adni, de kb 1 éve a garázsban állt, nem tudom nem.e ment tönkre.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Használt panel lakásba való 90-es ajtólapot keresek, akinek van ne titkolja el
-
Ivanh
senior tag
500 gb wd notivincsi
cserebere, kellene egy 64Gb használt sata ssd.A vincsi garis még, és 100/100%-os.
priviben, ha van ötlet -
bob011
aktív tag
Keresek Amiga masinákat, írj privátot ha tudsz ilyet!
-
pockhome
senior tag
USB-s billentyűzete nincs véletlen valakinek kölcsönbe, ha az a gond akkor pedig megvételre keresnék
köszi!
-
birq
tag
válasz
bagyulajuve #44218 üzenetére
gyanús hogy addig éppen 6 hónap van hátra, tehát valószínűleg max fél évvel előre lehet foglalni
-
fenergie84
addikt
válasz
bagyulajuve #44218 üzenetére
közel a decemberi világvége, azért szerintem
-
bagyulajuve
addikt
nem tudja valaki, hogy miért nem lehet repjegyet foglalni, október 25-e után a debrecen-london-debreden útvonalra
-
adorjant
őstag
válasz
Daniel Alves #44215 üzenetére
Elég magasan repülnek,de látható.
Most volt még egy "kör",azóta nem láttam,van egy harmadik gép is,de az nem mozgott annyira.
Biztos azért köröznek ennyire,mert tegnap csökkentek az üzemanyagárak,és gyorsan televerték a Gripeneket,aztán mehet a móka -
Borosz
őstag
Telenor One Touch érdekel valakit? Gingerbread-el, root-olva vagy anélkül. Még garanciális kb 6 hónapig. Számla, garjegy 2GB SD.
-
adorjant
őstag
Mit csinál ez a két vadászgép felettünk
-
Gercsa
senior tag
Eladó egy:
Gigabyte EP31-DS3L alaplap. rev 2.1
LGA775, DDR2 1066, FSB 1600, 45nm Support, PCIe x16, P31/ICH7
Doboz, manuál, hátlap, CD
Kifejezetten tuningbarát BIOS, én egy E3300-at járattam benne bőven alulfeszelve.
Hasonló procikhoz a legjobb választás.Eladás oka: P45-ös lapra váltottam.
Ha kijössz érte Józsára, akkor 6.000 HUF
-
Adonimus
senior tag
Eladó holmik:
P4-es netezős gép
Vastag falú, erős ház. (Jól néz ki, nem egy 100 éves)
300W-os tápegység
512MB Sd RAM (2x256mb)
Pci vga foglalatos alaplap
1.7 Ghz processzor
CD olvasó
120GB IDE HDD
PCI-os vga kártya
10.000FtSanyo JA-220 sztereó erősítő
8.300FtTechnics Su-Z200 sztereó erősítő
12.000FtHarman/kardon AVR51 erősítő
28.000FtLogitech billentyüzet
2.000FtOrion OPDTV-700 hordozható DIVX-es, USB-s DVD lejátszó
17.000Ft -
törölt tag
válasz
sto1911 #44208 üzenetére
És ugye ez mind hót legálisan...
Cybertrone: 120-asban talán így van. De 140-esben aki csendet akar és jó légszállítást, az nem vehet mást, mint TY-140-et. Árban is hibátlan, és a Revoltec AirGuard 140 légszállításának ~1,3x-esét tudja. Mindezt kisebb zajjal (specifikáció ide vagy oda, a TY-140 halkabb).
-
Isee
senior tag
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy windows 7 aktiválás után miért hullik szét a raid?
Röviden tömören, van egy gép, fel kellett telepíteni, 500gb rendszer-hdd, és 2db 2Tb-os raid 1-ben van mellette. Minden program felmegy szépen, win7 frissítés...stb, és amikor megadom neki a licenszet, akkor fogta magát, és eltűnt a raid.
Mind a 2 hdd-t eszköz és lemezkezelőben jelen van, de mint dinamikus lemez. Recovery programok látják a raidet, meg a rajta lévő adatokat is, csak 1.5tb-nyi adatot nem vicces lerecoveryzni, és nincs is hova.Lényeg a lényeg a két dinamikus lemezből kellene windows alól visszaállítani a raid 1-et, adatvesztés nélkül-. Valakinek valami ötlete?
-
Isee
senior tag
Amúgy..... Real mecsre rátérve..... Nem a Bayern nyerte meg, hanem a Real vesztette el.....
-
Calogero
addikt
Metroban nincs EÜ doboz.
Tehát felesleges kibenzinezni, ha valaki csak azt szeretne venni. És nem is várható talán a jövőhéten lesz már. -
Üdv mindenkinek !
- új , bontatlan 3,5" SATA Seagate 320 Gb 16 Mb winchester - 12000 Ft
- új, bontatlan 2,5 colos Seagate 750GB-os külső HDD házzal együtt - 23000 Ft
- 512 Mb 133 Mhz-es SD RAM - 3000 Ft /db
- új 478-as gyári hűtés (leszorító-kerettel) - 1000 Ft
- Netgear WPN824 Wfi router - 4000 Ft
- Netgear WPN111 USB WIFI stick - 2500 Ft
- új MSI7293 alaplap + Core2 Duo E4500-as processzor - 15000 Ft
- új , bontatlan ATI 3650 512 Mb PCI-e - 7000 Ft
- új ATI X1650GTO 256 Mb - 5500 Ft
- új 250 Gb SATA 2,5" laptopwinchester - 12000 Ft
- új 2x2 Gb DDR3-1333 RAM-kitt - 6000 Ft
- új Alpenföhn Triglav procihűtés (LGA775,1155,1156,1366,AM2,AM3) - 8000 FtÉrdeklődni priviben !
-
pohár
félisten
vegyetek valami szépet!
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Hivatalos garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár ő is a tied lehet:
pár megmaradt óra:
Certina DS C-Class - 65e
Certina DS PODIUM TITANIUM - 75e
Certina DS PODIUM - 55e
Certina DS PODIUM GENT AUTOMATIC - 95e
Casio WAVE CEPTOR WVQ-600DE-7A bőrszíjjal - 50e
Aktív témák
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Alienware notebook topik
- PlayStation 3
- Alkoholista nevelde
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest