Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
ProdyG #42166 üzenetére
r7s foglalatu cso halogen izzo , par szaz forint csak kozel sem gazdasagos, en kompakt csovet vettem bele nekem elfert az is, probaltam tobbet is a 20W Emos-t ez 1500-2000 huf kozott mozog, meg a LandLite 24w is ami erosebb jobb, de dragabb is, egy hatranya van nem szabalyozhato, amit lehet az nagyon draga.....de nekem 1 eve ez van benne, nem mindegy hogy 300W vagy 25W fogyaszt
-
Potib
tag
Eladó:
LG 106-os plazma tv - 64k
Pioneer DV2750 dvd lejátszó - 10k
WD 160GB WD1600AAJS SATA (HDD Sentinel - 100/100)
Maxtor 200GB 6B200PO PATA (HDD Sentinel - 92/99)
----------------
2 féle haspad újszerű állapotban (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)Multifunkciós kondigép újszerű állapotban
2db 1kezes tárcsás súlyzó (tárcsák: 4x2,5kg + 4x1,25kg)
2 forgószék ("Magas" háttámlás kék szövet forgószék. Alacsony támlás kék-fekete forgószék kialakítása miatt inkább gyereknek, de 100 kilót ez is elbír.)
Előszobafal szinte új (fogassal, tükörrel, cipőtartóval)
Kérésre képet küldök.
Szállításban sajnos nem tudok segíteni.
Árak megegyezés szerint.Érdeklődni privátban.
-
csizs
aktív tag
IBM ThinkPad T30
- Intel Pentium 4 m 2.0 GHz
- 768Mb Ram (2.Ram slot javított)
- 40Gb HDD
- SXGA+ 1400x1050 pixelhiba és foltmentes kijelző
- CDRW-DVD
- ATI Mobility Radeon 7500 16Mb
COM-LPT port, 2xUSB, 2xPCMCIA, S-Video, LAN, beépített wifi antenna, billentyűzet világítás, infra, sztereo hangszóró. Akku 10-14perc.Szép állapotban eladó. Ára 36k és minimálisan alkuképes!
Cserélhető asztali gépre!
-
izomhod
őstag
hol lehet kapni előfizetés nélküli usb stickes mobilinternetet? minek nevezik ezeket?
-
z0d1AK
nagyúr
Keresek debreceni WayteQ xTAB-100 tulajt!
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Keresek tönkrement törött fekete iPhone4 fekete telót ha van valakinek vagy tud szerezni pü-be várom az ajánlatokat. Előre is köszi üdv L.
-
Eli_01
csendes tag
Keresek:
4GB DDR3 memóriát
AM3-as procit (Atholn 2 x4, Phenom II x2, x4)
Ajánlatokat PÜ-ben! -
Laraxior
titán
Egy ilyet be fogok szerezni
-
akon
csendes tag
Eladó ZTE Blade, mindene megvan, ajándékkal!
-
sto1911
veterán
Sracok, ha alsotapos a hazam, es nem eleg hosszu a tap kabelezese, akkor honnan szerezzek hosszabbitot szombaton?
(FSP SAGA a tap) Vagy addig merjem le?
-
dew28
aktív tag
Bluetooth kepes autoradiot keresek. privatban
-
_seth_
veterán
Bekessy utcan, suzuki swift sedan padlogazzal megelozott egy tanulo sofort majd a savba beerve satuzott ugyanis ezt 100 meterre a piros elott csinalta ahol a sor is allt. Hangos kipuff megvolt nala most mar igazi racernek hiheti magat
-
Abri
senior tag
- Új Scythe Slip Stream 140mm 800rpm 1500Ft
- Új Scythe Slip Stream Jyu 120mm 800rpm 1500Ft -
adorjant
őstag
Ha már ismét autótéma:
Nincs valakinek,vagy ismerettségi körében 1.3CDTI motoros Opelje? Lenne néhány kérdésem. -
Vladi
nagyúr
válasz
Cybertrone #42163 üzenetére
Velük szívesen tennék cifra dolgokat. De nem. Jólnevelt vagyok. Ha látom tükörben, már húzódok is le, hogy tűnjön a p.csába.
Legutóbb elhúzott mellettem 3, mindnek csak a betűk voltak olvashatóak, a számok nem...
-
Scoobyka
addikt
keresek megvetelre iphone 4-et ....
Fügetlent!
Vagy!
T-set....feltétel husegido lejart...nem érdekel,hogy aláírunk papírt,hogy nem fogják letiltani nem veszek olyat amit esetleg mégis tilthatnak. A kulso allapot legyen popec...kisebb karc belefer,de csak mikrokarcok. Garancia nem feltetel,de indikatorok elszinezodeset megnezem es ha el van szinezve megint nem all az alku.
8-16 gigás erdekel....tovabbi elony,ha feher valamint volt jbelve es a 4.2.1 ssh le van mentve.(ez csak 16osoknal fordulhat elo)
Aki ezek utan is megvalna a telefonjatol es nem mond elvadult arat.
Pmben lehet zargatni....
-
XtremLor
őstag
válasz
meg neha neha meg is kell huzatni kicsit, meg a vegen ellustul a motor a sok varosi hasznalattol
Jo neha odalepni, olyan ember szerintem nincs is aki soha nem tapos a pedalba, persze az eszetlen szaguldasnak, masok veszelyeztetesenek en se latom ertelmet
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Ott a pont. Kapok én is eleget a motor miatt!
-
Cybertrone
veterán
Ne bancsatok mar Larat... kiprobalta mit megy kb ennyi... erre vart mar reg! Ennyi erovel az osszes seggraketalovast fel lehetne koncolni, mert senki ne mondja nekem hogy betartjak a szabalyokat, es nem veszelyes amit csinalnak
-
ProdyG
őstag
Hol lehet a belvárosban halogén izzókat vásárolni? olyan hely érdekelne, ahol elég nagy a választék, de olcsó. A Praktikert elég drágának tapasztalom.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Laraxior #42138 üzenetére
Akkor nem te voltál az a kedves ember, aki letolt nemrég a 4-es útról?
Á köcsög voltam, hogy 60-al mentem befelé fehértóra. Tényleg. Az illető meg 150-el. Kb. Nem mértem, örültem, hogy be tudom húzni a kanyarodó sávba.Nem kéne ilyeneket...
ui: fehér oktávia, hátha valaki magára ismer.
De volt már dolgom arrafelé fehér 3-as bmw-vel is, meg fehér x6-ossal. Fehér kocsikkal vigyázni.
-
ProdyG
őstag
-
Kryczek
aktív tag
Még mindíg keresek 3,5"-es winchesterhez külső USB-s házat. IDE csatis winyó menne bele. Privátban jöhetnek az ajánlatok
-
ati012
őstag
Új 2.5"-os sata külsö hdd hàz eladò. 2500 Ft.
-
antal27
tag
Sziasztok!
Sata-s mobil rack érdekel valaki?
-
XtremLor
őstag
-
menalcas
őstag
Nézz szét, megéri !
Mai napon bárki elvisz valamit, tehát még ma át is veszi az 1k engedményt kap bármiből!Alpine CDE-100EUB fejegység újszerű, 2 hónapot volt kocsiban, karcmentes 14k
mac Audio MX 3000 4/3/2 csatornás erősítő, használatból fakadó külső kopások vannak rajta, de hibátlan, javítás mentes, minden működik rajta 7,5k
Magnat Classic 694 4utas ovál hangszóró pár, újszerű, pár hetet használt, dobozában 7,5k
MOREL Tempo 6x9 2utas ovál hangszóró pár, doboz rács, hangváltó minden megvan 10,5k
JBL GT5-693 3utas ovál hangszóró pár, újszerű, oem csak a rács van hozzá 7,5k
JBL GT5-652 2utas 16-os hangszóró pár, újszerű 7,5k
Stealth STC-1001 1F-os digit kijelzős kondi, felfogatóival, hibátlan állapotban 7k
3*5m 35-ös kábel fesz. kijelzős tömbösítővel + 2db 30cm-es 50es kábellel 10,5kMinden megtekinthető/kipróbálható Debrecenben.
Érdeklődni priviben vagy telefonon !Illetve még mindig van egy Zeuna Stärker sportdob bármilyen kocsira felrakható, fillérekért vihető...
-
Salex1
őstag
VW BORA 1.6 2002 eladó:
999999Ft -
Blabcsi
senior tag
-
MY2K
aktív tag
Eladó: új mobilinternet előfizetés (t-mobile): ajándék stick, 4gb adatforgalom, 1 év hűség. Ár. 2.430 Ft/hó
Jelentkezni pü-ben! -
dbius - köszönöm szépen. Kipróbáltam kikapcsolt indexeléssel , kicsit javult a helyzet - de még így is kb 3-4 percig dolgozik a vinyó az indítást követően
sto1911 - köszönöm ! Holnap csinálok egy screenshotot és felteszem ide
Kipróbálom a lapozófájlt fix minimumra állítását is. Vízhűtéshez csövet egy autósboltban kapsz a legolcsóbban (pl Bárdi , Széchenyi ú. . A PC házakban lényegében 2 féle csavar van: sürűmenetes metrikus és ritka menetes lemezcsavar.Ha szükséged van ilyesmire szólj és ingyen adok)
copass - Köszönöm. A vas gyakorlatilag új.Csak az OP-rendszer van feltelepítve meg a driverek (virusírtó sincs feltelepítve) Kipróbáltam úgy hogy a lapozófájlt áttettem a "D"-re , de így még rosszabb lett.( 5-7 perc helyett majdnem 10 percik dolgozott a vinyó az indítást követően)
És a lapozófájlal igazad van - ha a rendszer jelzi hogy kevés , akkor már késő .
Tegyek fel egy folyamat naplózót szerinted ?_seth_ - köszönöm . dbius javaslatára kikapcsoltam az indexelést és javult a helyzet. Most már csak az a kérdés hogy élesben , programokkal hogyan fog viselkedni a rendszer.
mitulabattyi - Köszönöm. A rendszer valóban új a gépen - de épp ezért meglepő az hogy ennyit dolgozik a vinyó. Ha felteszem azt a rengeteg programot amivel a megrendelő dolgozni fog szerinted csökken ez az idő ?
Itt jegyezném meg hogy az indítást követő 5-7 percben , attól függetlenűl hogy ennyire dolgozik a vinyó , a gép egyáltalán nem lassúl be , nem fagy le. Persze van benne kakaó bőven és megoldja a dolgot izomból , de egy picit zavaró ez a "tekerés".
PLaci58 - köszönöm. Az tény hogy ennyi RAM felesleges lenne egy átlag felhasználónak de ez a gép komoly , ipari felhasználásra lett öszeállítva és kritikus folyamatok / programok lesznek futtatva rajta.
daa-raa - köszönöm. Igen , ezek a SW-ek gyakorlatilag el sem indulnak Pagefile nélkül.Lényegében nem is volna gond a rendszerrel mert minden stabil , csupán ez a vinyó-mizéria bosszantó .
mukibuci - hidd el , ebben a gépben nem azért van Core i7 Xeon proci és 24 Gb RAM mert az illető MSN-ezni meg Facebook-ozni szeretne rajta
. Ez munkaeszköz lesz
csapee - ha eddig nem tettem meg , akkor most pótolom : köszönöm szépen a fogyasztásmérőt !
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat - jelzem mi lett az eredménye !
-
Joltee
aktív tag
válasz
copass #42134 üzenetére
Na, asszem akkor egy napon voltunk Nyíregyen Laraxior-ral, mi is mentünk a Vadasparkba. Én meg nyugis 80-ra belőttem a tempomatot (család hátul, alvás, mármint nem én
), oszt hadd előzzön aki akar. 210-zel száguldó Lagunával nem találkoztam, de nem is baj: ez a tempó még (magyar) autópályán sem kevés... egyszer van vmi gubanc (állat kijön eléd pl.), asszem 210-nél nem kell leírnom a következményeket; elég egy durrdefekt is... de nem akarom ebből flame-et, ki volt már ez "tárgyalva".
-
ati012
őstag
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Seat Marbella, Fiat Panda mk1, Fiat Tipo, Volkswagen Golf III, Suzuki Swift mk2, Suzuki Alto mk2, Suzuki Marutti.Alkatrész kell? Írj privátot
Használt autók:
MAZDA 323 1.9i 16V GT igazi csajozós verda, hatalmas hátsó térrel
MERCEDES-BENZ 190 E 2.0 valós kilométerrel. Ha akarod vissza pörgetem. Nagyon kényelmes, nagyon raj.
-
fenergie84
addikt
Eladó cuccaim:
- Dell 2209WAF e-IPS 22" monitor 1hét próba gar,
- Kingston V100 64Gb SSD Sata2 1hét próba gar,
Érdeklődni PÜ-ben! -
lorcsi
veterán
IBM thinkpadokkal foglalkozik e valaki ?
eladásukkal -
E1even
senior tag
Eladó új gamer egérpadok 1 év garanciával és
egy Fractal Design Define Mini számítógépház.
Nézd meg és vidd el őket!
Köszi szépen! -
werszomjas
addikt
telefont vennék:
Sony X8, X10 mini, Xperia Mini, Samsung Galaxy Mini
kb ezek érdekelnének, T-mobile vagy független.
Kinek lenne eladó?
Árral privátban.
-
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik ismerősömnek van egy eladó vadi új Gigabyte H55M-UD2H lapja. A gari 1 év, amely rajta keresztül egy debreceni nagykerbe a To-Sort Kft.-hez szól. Ára: 15eFt.
Érdeklődni privátban. Köszi!------------------------------------------------
------------------------------------------------
Benq FP767-12 TFT monitor. Ára: 12eFt.
[ Módosította: #65675776 ]
-
adorjant
őstag
Eladó autós hardver:
-K&N betétszűrő(kb 1 hónapot használtam anno,Astra G/Zafira/Vectra-ba való,de tudtommal 1.4-2.2-ig ilyen méretűt használ az Opel)
-Delphi rendszerű pollenszűrőt.Ha esetleg valaki hasznát tudja venni,baráti áron megszámítom őket.
-
Laraxior
titán
alakul.... 210km/h
Sztori: Lightos 110-es tempó Nyíregy felé... 206 HDi úgy elment mellettem, hogy meg kellett emelkednem az ülésbe, hogy mi az isten, megállt a motor...
Aztán beértem és egy helloszia intéssel elúsztam mellette
-
levi1108
aktív tag
-
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #42111 üzenetére
Amint lesz pénzem én is
Most addig még áll a gépház befejezése....
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Valakit érdekelne egy HP TC1100 tablet? Ugyanolyan, mint ez, dokkoló is van hozzá.
Nem mindenáron; de ha valakit érdekel, püzzön rám. -
törölt tag
válasz
RexpecT #42110 üzenetére
Egyik sem érint érdemben. Amíg folyamatosnak látom a játék futását nem érdekel mennyi fps-sel megy. Az meg nem oszt, nem szoroz, hogy 4-5s-mal gyorsabban tölt be egy pályát. Ritkán töltögetek össze-vissza, mert mentegetni sem szoktam orrba-szájba. Még a DX IW esetén is elég hosszú ideig volt az ember egy-egy pályarészleten két töltés között, pedig az nagyon konzolszökevény volt, szóval az ottani gyér memóriára volt optimalizálva a pályarészletek mérete. Ha 40-50percenkét van plusz pár másodperc, az nem befolyásol semmit. Türelmes ember vagyok.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Engineer086 #42111 üzenetére
Érdemes, olcsó és minőségi cuccaik vannak.
Az én oldallapom is onnan van. -
rayoliviero
veterán
-
törölt tag
válasz
sto1911 #42105 üzenetére
Azokat is csak abban az esetben, ha egyébként a vinyó a szűk keresztmetszet. Mert pl egy videotömörítés is elég vinyóintenzív, elvégre gyakorlatilag folyamatos írás/olvasással jár. Csak ugye nem a vinyó a szűk keresztmetszet.
Vladi: A fogyasztás még úgy ahogy OK, de azt ne feledjük, hogy az SSD-k fogyasztása a kapacitásával együtt növekszik azonos szérián belül. Vinyóknál ez nem feltétlenül igaz. Másrészt az SSD az összes belevezetett elektromos energiát hőenergiává alakítja, a vinyó nem. Szóval a kibocsájtott hőmennyiség kb azonos. 6-7W, bár érdekes, hogy ki hogy specifikál. A WD a Caviar Black-ek esetén 10,70W-ot ad meg R/W fogyasztásra, a Kingston a V100+ esetén 6,4W-ot, de ez tipikus, tehát átlagos fogyasztás, nem maximális. A mai tesztben szereplő OCZ RevoDrive 3-ra 8,3W a specifikált fogyasztás aktív állapotban (és érdekes módon itt sincs tisztázva mi is az az aktív). Itt meg még kisebb az előny.
Ami viszont nagyon érdekes, hogy az SSD-k esetén a nyugalmi állapotban maximálisan elviselt vibráció jelentősen alacsonyabb még a vinyók üzem közbeni maximális vibrációjához képest is. Pedig az SSD-kbben nincs mozgó alkatrész... (Nesze neked mobil alkalmazás. Ha a notbookot kicsit odakoppintod az asztalhoz, az már alsó hangon 20-30g, amivel az SSD-k specifikált tűréséből kilépsz.)
A zajszint az egyetlen, amiben vitán felül jobb.
Aktív témák
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest