Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
Hi,
keresek vkit aki tud nekem helyben krimpelni egy koax kábelt, egy ilyen (F-dugó asszem ) kellene a végére. A kábelt nem tudom elvinni, mert a falból lóg ki...
Ha még ma meg lehet oldani az szuper lenne, de holnap legkésőbb.
KösziChuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne 2x1 GB Kingmax DDR2-1066 RAM-ra, mégpedig KLED48F-A8KI5 (FQAS) típusúra. Szóljon, ha van vkinek!
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB Kingmax DDR-400 eladó!
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB DDR400 memó valakinek?
-
Joltee
aktív tag
izomhod félkonfigjához vki esetleg RAM-ot?
-
Joltee
aktív tag
400W-os FSP tápra nincs szükségetek?
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB DDR-400 RAM és egy FSP ATX-400PNF táp eladó.
-
Joltee
aktív tag
Core 2 Duo vagy Pentium Dual-Core procit keresek notebook-ba.
-
Joltee
aktív tag
Rendel vki mostanában a gold-media.hu -ról lemezt?
-
Joltee
aktív tag
Van egy elfekvő Chieftec HPC 420-102 DF tápom. Nem mai darab, de működik és emlékeim szerint halkan. 2 db 8 centis ventije van. Ha vkinek szüksége van rá, írja meg priviben mennyit adna érte, oszt meglátjuk...
Adok rá 3 nap próbagarit, persze csak debrecenieknek.Más: üres tonerkazettákat (HP) átvesznek vhol pénzmagért?
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt (de nem ronggyá amortizált) SATA DVD-írót, fekete színűt. Priviben légyszi!
-
Joltee
aktív tag
Érdekel vkit eredeti Canon NPG-1 fénymásoló toner? (5 db van)
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt, de működő SATA-s DVD-írót, feketét! Priviben légyszi! Thx
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt, de működő SATA-s DVD-írót, feketét! Priviben légyszi! Thx
-
Joltee
aktív tag
Hol lehet Debrecenben hengeres (25-ös) Philips DVD+R (esetleg mínuszos) lemezeket kapni? Több helyen is néztem, de sikertelenül.
-
Joltee
aktív tag
Tudja vki, hogy Verbatim MediDisc DVD–R lemezt hol árulnak Debrecenben?
-
Joltee
aktív tag
Eladó CMI 8738/PCI-SX hangkártya: 500 ft.
-
Joltee
aktív tag
Eladó pár feleslegessé vált üres DVD lemez.
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne egy fekete, SATA-s DVD-íróra, lehetőleg Optiarc v. NEC. Tökéletesen működjön persze. Lehet bombázni a vége nem láthatatlan számú ajánlatokkal...
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne egy fekete, SATA-s DVD-íróra, lehetőleg Optiarc v. NEC. Tökéletesen működjön persze.
-
Joltee
aktív tag
-
Joltee
aktív tag
Óccsóér' egy PCI-os CMI hangártyára senkinek nincs szüksége?
-
Joltee
aktív tag
Pioneer 215DBK DVD-írót keresek Db-ben! (priviben légszi)
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
válasz _seth_ #25017 üzenetére
Nem a P..-M..x előtt parkoltál a Hatvan utcán? Én ott jártam majdnem ugyanígy tavaly. Helyszínen kaptam csekket, 10e... Roncsolódott zöldterület szintén. Meg velem együtt ugyanott ugyanakkor még 2 másik autós. A területen vagy x éve keményre járt föld meg por van... Nyilván 1-2 évtizede parkolnak ott folyamatosan autók, a közterületesek meg rájárnak a témára, innen is csókoltatom őket!
Hozzáteszem: fűre nagyon ritkán parkolok le, gyakorlatilag nem is emlékszem utoljára mikor... De egy poros részre.... Könyörgöm! Ha annyira védeni akarják (na persze....) akkor kerítsék le vazze, a sok bírságból kitelne, nem?!Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
Ja az Auguszta-telepnél. Szánalmas: mégy mondjuk a rokonodhoz a kórházba, sose jártál még arra, tegyük fel jó messziről jössz; a kórházban fekvő ki tudja milyen állapotban van... Látogatás után irány a kocsi, mi fogad: kerékbilincs... Szánalmas. A lényeg: néha bent a kórház területén is elég nehéz parkolóhelyet nézni (plusz még fél óra után fizetős is), kint gyakorlatilag parkolóhely kevés van (egy Klinikán naponta megforduló autóhoz képest legalábbis mindenképpen!), de még a közelben sincsenek parkolók a körúton.
Azt nem tudom, a közter/rendőrség miért nem a kereszteződésekben beparkolókra hajt rá mondjuk. (Ja, hogy ez több munkát igényelne... Lesz@rom!) Pl.: Egyetemnél a Dóczy utcán a DEAC-pálya előtt. A sok teniszezni járó már azt sem tudja hova álljon: a patkára vagy a kereszteződés kellős közepébe... tisztelet a kivételnek persze!Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
Ha vannak ilyen eladó, írható DVD lemezeitek, küldjetek privit, mert megvenném őket!
-
Joltee
aktív tag
Keresek ILYEN írható DVD-lemezeket.
-
Joltee
aktív tag
Pioneer DVR-216D (v. 216L) írót keresek! Nem leharcolt példányt és lehetőleg feketét. Priviben légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
Tudtok nekem segíteni egy DVD-író Budapestről történő elhozásában? Az Árpád hídnál tudná átadni az illető. Ha igen, dobj egy privit; köszi!
-
Joltee
aktív tag
Samsung SH-222L DVD-írót (IDE), újat, fekete színben tud vki Debrecenben szerezni?
Ha igen, dobjon már egy privit!Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
Tud vki 1 hétre kölcsönözni egy PCI-E videokártyát, Egyetem tér környéki találkával?
Tesztelésre kellene, hogy a mostani sz@rakodik-e... Kizárólag WinXP alatti használat, semmi játék/overclock/ilyesmi, tehát a teljesítménye sem igazán számít, sőt ha nincs külön tápcsatija az előny. Priviben légyszi! ThxChuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
Eladó Pioneer DVR-216D (v. 216L) írója nincs vkinek?
-
Joltee
aktív tag
Van vkinek az UK-ban olyan ismerőse, aki hajlandó lenne egy ebay-es cucc hazapostázásában segíteni? Sürgős lenne! Ha tudtok ilyen emberről, kérlek dobjatok egy privit! Thx!
-
Joltee
aktív tag
Pár db Sony DVD-R (hengeres kiszerelésből) eladó!
-
Joltee
aktív tag
Ha vkinek szüksége van MOL-os matricákra (nov. 2-ig lehet felhasználni), szóljon; egy csokiért vihető, 73 db van belőlük. Priviben.
-
Joltee
aktív tag
Keresek Sony AD-7200A, 7201A vagy 7203A DVD-írót (ezek még IDE csatolósok). Megvételre vagy csere Pioneer DVR-216D-re (SATA, fekete). Priviben.
-
Joltee
aktív tag
Keresek olyan LG F900B monitort, melynek a tápegység része tökéletes. A többi része nem érdekel. Priviben. Thx.
-
Joltee
aktív tag
Pioneer DVR-216D író (fekete) eladó. (216L-lé van flashelve, azaz a 216D-vel ellentétben így már írja a DVD-RAM-ot is.) 3k. Priviben keressetek.
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
A szolnoki Tescóba nem megy vki? (Tudom jó a kérdés... ) Egy kisebb dolgot kellene nekem megvenni... Jelentkezők privit írjanak. Köszi!
-
Joltee
aktív tag
Keresek üres CD/DVD-tokot, normál vastagságút (nem slim-et); olyat, aminek a középső része (amelyik a lemezt fogva tartja) nem törik szét 2 lemezkivétel után. (Jó régi fajta tokok előnyben, azok még frankók voltak.)
-
Joltee
aktív tag
Tök jó, hogy az indexen hamarabb felkerül ez a hír, mint a katasztrófavédelem honlapján... Mondjuk ha még a forrás nincs teljesen lecsekkolva, akkor esetleg megértem...
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest