Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
_Fonzy_
tag
Eladó micro SD 2Gb-os kártya 1000Ft
-
RootRulez
félisten
válasz
clarlet167 #20998 üzenetére
Ván itt mindén, csák széjjel kell dikkházni
-
bence78
aktív tag
válasz
clarlet167 #20993 üzenetére
a TV nem eladó?
(komolyan kérdem)
-
RootRulez
félisten
-
clarlet167
csendes tag
Eladó az alábbi szekrénysor, 3+2+1 ülőgarnitúra és két heverő.
Szép állapotban vannak, a szekrényre kell néhány fogantyú, azért nem tettem rá mert az új gazdája tesz rá magának igénye szerint.Árat egyenlőre nem írnék, ha érdekel valakit biztosan megegyezünk:
Érdeklődni priviben, vagy 20-583-4561
-
Mateee
tag
Eladó lim lom kacat!
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasó
Számiógép ház + táp
Sb Live 5.1
Lenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1800 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2400 Ft/db
Ariel 4,9 L-es mosógél Lenor öblítő adalékkal 2400 Ft/db
Debrecen házhozszállítással! -
pockhome
senior tag
valakit nem érdekelne egy ilyen üzlet?:
-
diablo1984
veterán
eladó a Fujitsu-Siemens Pa2510-es laptopom(kihasználatlanság miatt, nagyon megkímélt, újszerű állapotban, dobozában, töltőjével):
- 15,4"-os fényes 16:9-es kijelző(szép kép, pixelhiba mentes)
- 320Gb-os vinyó(kb 10 órát ment összesen)
- mobil AMD Turion64 X2 TL58-as proci(2x1900Mhz)
- 2x1Gb ddr2-es ram(dual channel)
- akkuja 1,5 órát bír, használattól függően(ennyi a gyári érték)
- Ati chipsetes alaplap+X1200-as videovezérlő
- magyar billentyűzet
- dvd író, wifi,3x USB 2.0, miegymásújszerű állapotú, még a billentyűzet sincs kifényesedve(annyira nem használtam a laptopot),doboza, könyve, töltője megvan,win vista van rajta, hasít mint az álom!
Ár: 69,9k, csere nem érdekel csak kp!
csak ma: 65k!!!!
-
janati
őstag
ELADÓ!
256/400-as DDR1-es RAMok
1db Hynix
1db SamsungÁrazzátok már be légyszi!
-
Potib
tag
Üdv
Komplett számítógép egyben vagy monitor nélkül ELADÓ.
-J&W JW-IG31-MKII alaplap
-Intel s775 E5200 Dual-Core proc + gyári hűtő
-1x2GB Kingmax DDR2-800MHz memória (kétoldalas)
-Sapphire HD4670 512MB GDDR4 vga
-WD Caviar Blue WD1600AAJS 160GB SATA HDD
-Maxtor 6B200P0 200GB PATA HDD
-Toshiba R5112 dvd-író
-noname ház + MS Gold 400W táp
-LG Flatron W2242S 22" monitor.Egyben monitorral 67k, monitor nélkül 46k.
Eladó vodás LG GT540 telefon minden tartozékával + tokkal. 2011 februári. Gyönyörű, hibátlan. Elöl, hátul még gyári fóliás, sőt a telefon tetején is rajta van a fólia. Kihajthatós kemény tokban van a vásárlástól kezdve. Ára: 20,5k
-
embe
nagyúr
Háló! lenne egy Asrock 870 extreme3 lapom . Februárban vettem Greatgodzin keresztűl egy debreceni nagykerből. Juniusban gariban cserélték, így 1,5 hónapos. Full dobozos. Ára: 15eFt.
-
pohár
félisten
válasz
ntomka #20979 üzenetére
jó kérdés, van még pár üres üveg itthon, de abban pizzakrém meg ki tudja mi van, címke már nincs rajtuk, de emlékeim szerint nem sok, tartósító tuti nincs, mert vákuumos a cucc, emlékszem hogy olyan jó volt hallani mikor kinyitottál egyet, a kupak pukkant egyet, utána meg lehetett vele játszani, hogy kattogtattad
-
pohár
félisten
-
inkubator
aktív tag
Frugo: A reklámjában egy asztalon lévő gyümölcsöket láncfűrésszel aprították.... gondolom a Hohesce narancs reklám szakemberi is ugyanaz volt
dvdbackuper: ERŐSÍTŐ ha nem megy akkor expresszen keress rá a Denon PMA-510AE erősítőre.
Salex1: Laptopot használtan Lenovo-t érdemes venni mert jó masszívak, hasonló kategória a Hp Elitbook MGAl vázas cuccai. Barátnőmnek HP 6910 van 14" és használtan vette 90.000-ért 1,5 éve. Rohadt sokat kibír jó anyagból rakták össze a házat f@sza hőelvezetéssel. Oldalbordám az ágyban paplanra rakva a szellőzést eltömítve használja és hangtalanul megy a gép, csak a vinyó kerreg a szokásos módon. A kakaó elvezetós billentyűzetekről nem is beszélve. Szóval jó cucc használtan a Hp Elitbook, Lenovo esetleg IBM.
Tudom hogy újat akarsz, csak gondoltam leírom tapasztalataimat. -
pohár
félisten
válasz
ati012 #20972 üzenetére
ez egy régi ital, gyümölcslé, és veszett finom
régen, mikor én általános sulis voltam, kb 10 éve, vagy picit több, akkor minden reggel a suliba menet bementem a boltba, és a szendvicsem mellé vettem egy üveg ilyet, annyira szerettem, és ez nagyon jó ár érte
már évek óta kajtatom, mert eszembe jutott hogy milyen jó is volt anno...RootRulez... nem ismerted?
pedig anno mindenhol lehetett kapni, és kapós is volt
-
szasanyi
félisten
válasz
JohnyBlue #20966 üzenetére
Igen, valóban minőségi és szép darab. Persze cserébe nem olcsó, és alig kaphat pár helyen... a környéken konkrétan sehol, még rendelésre sem. Ráadásul 20k van rá, max. +1k de az tényleg a maximum, úgy Bp-ről rendelősdi sehogyan sem fér a keretbe. De mint mondtam van másik jelölt is, csak legyen olyan üzlet ahol vannak hasonló házak. Mi az a Tower, és hova rakták le?
Laraxior: ahhoz ház kellene.
-
pohár
félisten
skacok, nem dobunk össze egy kis pénzt egy nagy adag FRUGO-ra? ebben a hónapban kapható egy pesti cégnél, helyben 10k a kötelező vásárlás, ha házhoz szállíttatjuk a cuccot, akkor 50k... vagy csak én vagy ilyen FRUGO buzi?
-
adorjant
őstag
Huawei E630+ 7.2M PCMCIA mobilnet-modem érdekel valakit?
Feltöltőkártyás csomaggal használt,pár hónapot üzemelt,doboza is megvan. -
Szajo
őstag
Nocsak nocsak, hátha valaki szeretne egy ilyet!? Sajnos megvettem, de P5Q lapom nem támogatja!
-
dvdbackuper
őstag
Utolsó lehetőség!!
Erősítőt keresek, lenne cserébe egy LG GT500 teló, T-s, csak egy adatkábel van hozzá, azzal tölt is...
-
sor
csendes tag
eladó egy Samsung CW-29M166T TV
Paraméterek.
•29`-os (72 cm) teljesen sík képcső
•Invarmaszk
•100 Hz-es képfrissítés
•Színtónus beállítás
•Digitális zajcsökkentés
•Digitális képélesség szabályozás
•4 előreprogramozott képi üzemmód
•Normál, Zoom és 16:9 képmegjelenítés
•100 programhely
•2 x 10 Watt teljesítmény
•Magyar OSD menürendszer
•Időzített kikapcsolás
•2 Scart csatlakozó
•10 oldalas TXT memória
•TávvezérlőÁr.25000Ft
-
szasanyi
félisten
Segítséget kérnék - csak infót, nem kölcsönt.
Házat keresek, esetleg hasonlót (van több típusra is elképzelésem) ha pont ilyet nem találok. Az lenne a kérdés, hogy Db-ben hol érdemes keresgélni? Melyik üzlet(ek)ben van normális számítógépház kínálat, esetleg elfogadható árral párosítva (is)?
-
MY2K
aktív tag
Billentyűzet matrica, notebookra és egyéb klaviatúrára többféle színben.
Ár: 990 Ft/db (ingyen posta), Érdeklődjetek pü-be!Valamint
UTP-kábelek (patch kábel, crosslink) igény szerinti méretben.
Ár: 100 Ft/m (szerelve, törésgátló nélkül két végén csatival)
Érdeklődjetek pü-be! -
levi1108
aktív tag
Eladó egy MC-CRYPT hangfalpár
Típus: PA-C10
Impedancia: 4ohm
300 W maximális teljesítmény
Mély hangszóró átmérője: 25cmA magasak cserélve lettek erősebbre!
Infó és képek [link]
-
Per Me
tag
Eladó:
Olympus e500 digitális váz objektív, táska, memóriakártya.
WayteQ x820 15 eFt-os irányáron.
Sony-Ericsson T610 független, töltővel 2,5 eFt, soros adatkábellel 3 eFt
Genius 5.1 hangszórókészlet (műanyag dobozos) 5 eFt
Telenoros SIM 6000 Ft egyenleggel: 5000 Ft Lebeszélhető: 2011. 08. 30-ig.
Blackberry 7230 független, dobozában (övtartó, headset, kábelek) 5 eFt.
D-Link DWL-G630 PCMCIA WiFi 3 eFt.
Pacific PV 619 video (angol normás tuner, lejátszónak, távvezérlővel) 2 eFt.
Sanyo DCX59 - TP59 minihifi 2 kazettás magnó, rádió, bakelit lemezjátszó, távvezérlő. 4 eFt
SHARP kétkazettás rádiós magnó (magnó bizonytalan működés) 1,5 eFtCsoki-sör kategória: IDE rack keret, Epson LQ100 nem nagyon veszi fel a papírt, HP deskjet 4320 alkatrésznek, pár patronnal, utántöltővel, GVC 33,6-os külső full duplex modem dobozában
Kisebb dolgokat átcipelek Debrecenbe, nagyobbak csak Nyíregyházán, estén- és hétvégénként.
-
aldebaran
addikt
Vennék Fujitsu Siemens Amilo LA1703 akksit, ha lehet, újat és minél olcsóbban...
-
sNORh
addikt
Eladó uncsimék megkímélt HP PSC 2175 All-In-One nyomtatója, win7 driver hiánya miatt, vagy leginkább csere 1-1-be ugyan ilyen tudású szkennelős nyomira, ami win7 kompatibilis. -
Ricardo128
senior tag
Eladó cuccok, még mindig
Nézzetek körbe.
-
levi1108
aktív tag
válasz
Cybertrone #20953 üzenetére
A végfokhoz tartozik, már elfelejtettem hogy mi, bátyám mondta, valami teljesítményerősítő trafó vagy mi...ien fehér cucc, szó szerint izzot, majd füstölt, és le is pottyant a nyákról.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #20953 üzenetére
sokminden nem lehetett, végfok ic, vagy valamilyen teljesítmény ic
legalábbis szerintem
-
Sanya595
senior tag
válasz
levi1108 #20947 üzenetére
Nem akarlak elkeseritenni,de ha végfok,akkor inkább hagyd.
Nekem volt egy 4X280W-os amiben elszált a bal oldal....
Csak ITT volt végfok és annyiban lett volna,mint egy új erösitö.
Ha csak kondi,akkor szerencséd van,de hangfal kábel zárlat esetén kb 85%-os biztonsággal mondom neked,hogy végfok...
De mért bekepcsolt állapotban estél neki??? -
levi1108
aktív tag
Úgy, hogy egy idióta vagyok...
Ment az erősítő, ráadásul a gépen a zene is, és úgy kötöttem be a 2 hangfalat, összeért a 2 kábel, elhallgatott, megszólalt, és megint elhallgatott, ennyi...mind1, megtanultam h iet nem szabad, szépet füstölt..Használt végfokot tud valaki?
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #20942 üzenetére
hát ha szerencséd van találsz használtan végfokot... ha nincs szerencséd, akkor 5-6-7-8k alsóhangon, plusz ha még ha olyan csinálja aki pénzt is kér érte
igazából ezt a két kábelt se értem hogy ért össze, van az erősítőn egy-egy +/- lyuk, azon milyen kábel érhet össze?
-
Cybertrone
veterán
válasz
levi1108 #20941 üzenetére
Ha szar egy kondi, vagy zárlatot csináltál a nyákon gondolod életben marad ott egy biztosíték akár?
Ha végfok vagy ic akkor ha nem nagyon drága, és kedves erősítőről van szó én hagynám a picsábaPlusz kérdés az hogy ugye a hangfalnak a bekötőhelyei hova nyomták a fincsi kis áramot
-
sNORh
addikt
-
NSiS
tag
Úgy néz ki eladósorba kerül 2x1Gb Kingmax DDR2 800Mhz-es ramom. Dualban hibátlanul üzemelnek. Ár: 5000 Ft
Továbbá van egy darab 512 Mb DDR2 667 Mhz-es Kingmax ramom ennek az ára 1000 Ft.
-
levi1108
aktív tag
válasz
Cybertrone #20934 üzenetére
neee
Hm, közbe megnéztem, lehet mákom van, mert kivettem a biztosítékot, és az ment ki, ha jól gondolom az nem drága bele
-
Fireman67
aktív tag
10 col körüli netbook-ot keresek sürgősben!
Új, vagy új állapotú (néhány hónapos) legyen.
Szép állapot és garancia természetesen fontos.
Azonnal fizetek. 50 - 55 000 Ft értékben.Ugyan ezt az összeget egy 10 colos tablet - ért is kifizetem.
ha hasonlóak a paraméterek.
Itt a billentyűzetes tok előny.
Várom az ajánlatot, ha van!Ui: vagy egyik, vagy másik!
-
pohár
félisten
még jöhetnek modemes ajánlatok, gyerünk gyerünk
-
levi1108
aktív tag
Van itt olyan aki ért az erősítőkhöz?
Történt egy kis baleset...
Kötöttem be 2 hangalat az erősítőmre, véletlenül összeért a 2 kábel, és azóta be se kapcsol.
Stand by módot jelzi, de ha beakarom kapcsolni csak kattan, és semmit nem mutat a kijlezőn sem -
Borosz
őstag
Bontatlan Dlink Dir 600-as WiFi router eladó. Garancia 1 év. Net csomaghoz lett adva, de nem szükséges. 5000Ft.
-
RootRulez
félisten
Nekem is van vaterás nickem, de nem mondom meeeeg Bebeeeee
P
-
Salex1
őstag
Szerintetek milyen laptopot érdemes most venni 90-100eFt értékben, csak új, bolti jöhet szóba. Én a lenovo-kat nézegettem, van esetleg valakinek véleménye róluk?
-
pohár
félisten
holnapi 11-12 órai átvétellel keresek adsl modemet, akinek van visítson
-
fenergie84
addikt
válasz
Cybertrone #20926 üzenetére
sok a hülye, na
-
Cybertrone
veterán
válasz
fenergie84 #20925 üzenetére
Volt olyan aki BO serialt szeretett volna kérni, és az csak steam accal van együtt, és aztán azt akart kölcsön kérni.... Némely ember egy kicsit eltéveszti azt hogy mi merre hány méter
-
fenergie84
addikt
válasz
Cybertrone #20924 üzenetére
persze világos, én ezt arra értettem, h sem itt, sem vaterán nem tudnak visszaélni a profiljaim megbízhatóságával...
olvastam nem is olyan rég, hogy azzal próbálkoztak csalók, h vaterás nick-et lopva regeltek itt, és a vaterás megbízhatósággal érveltek...ami nyilván nem rájuk vonatkozott... -
Cybertrone
veterán
válasz
fenergie84 #20922 üzenetére
Nekem is van vaterás nickem... amit annó még 2006-ban regeltem... meg tudja a regelést bárki tenni 2011-ben is
-
drater
tag
Keresek Iphone 4 et. Függetlent vagy vodásat. Aki megválna tőle dobjon egy PÜ-t!!!
-
fenergie84
addikt
válasz
Cybertrone #20920 üzenetére
na ezért van nekem itt is meg a vaterán is egy nickem, az enyémet nem tudják ellopni
-
Hypernem
csendes tag
PH-sok..itt ki regisztrált tag Vaterán? Priviben írjon már!
-
baleee89
aktív tag
Eladó:
8800gt 512mb 9000ft
8800gts 512mb 11500ft
8800gtx 13000ftárak fixek!
-
Szajo
őstag
2x2gb Kingston hibátlan RAMom cserélném más milyenre 800asra! (Az alaplapom nem támogatja ezeket a ramokat, hiába vettem meg!)
Doboza megvan! Papírja is!PÜ!
-
antal27
tag
válasz
fenergie84 #20910 üzenetére
Az nincs.
de mindjárt utána nézek.
Köszi az ötletet. -
pohár
félisten
válasz
Chesterfield #20892 üzenetére
úristen, hullalámpát olvastam
-
antal27
tag
Sziasztok.
Egyik fórumtársunktól kaptam egy RAID kártyát amin 2 ATA csatlakozó van.
A boot képernyőn látszik az eszköz amit rádugok,de se win xp se win 7 alatt nem látszik az eszköz.
Találkozott már valaki ilyen problémával?? -
RootRulez
félisten
4 év alatt most jutottál ide?
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Most bukkantam erre a topikra, meglepődve tapasztalom, hogy ilyen is van, és ekkora itt a nyüzsgés.
Első kérdésem az lenne, hogy tudnátok nekem ajánlani egy olyan embert aki Debrecenben személyesen árul új PC alkatrészeket bő választékkal és jó áron?
-
simonzé
addikt
válasz
inkubator #20886 üzenetére
Nem pont az amit keresel, de én ilyen fuel bag-et vettem Hollandiában. Hasonlót láttam a Cora akciós állványain atlátszóban 300-ért, de arra nincs kupak.
-
E1even
senior tag
Eladó egy fehér színű Nokia C5-00 telefon, dobozával, minden tartozékával együtt kitűnő és karcmentes állapotban.
A kijelzőjén még rajta van a gyári fólia.
1 éves és független. Még 1 év garancia van rá.
Ajánlatokat privátban várok.
Kérésre küldök képeket is róla.Esetleg vennék/cserélném új Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-ra,
lehet T-Mobile függő is. -
Potib
tag
Üdv
Komplett számítógép egyben vagy monitor nélkül ELADÓ.
-J&W JW-IG31-MKII alaplap
-Intel s775 E5200 Dual-Core proc + gyári hűtő
-1x2GB Kingmax DDR2-800MHz memória (kétoldalas)
-Sapphire HD4670 512MB GDDR4 vga
-WD Caviar Blue WD1600AAJS 160GB SATA HDD
-Maxtor 6B200P0 200GB PATA HDD
-Toshiba R5112 dvd-író
-noname ház + MS Gold 400W táp
-LG Flatron W2242S 22" monitor.Egyben monitorral 67k, monitor nélkül 46k.
Eladó vodás LG GT540 telefon minden tartozékával + tokkal. 2011 februári. Gyönyörű, hibátlan. Elöl, hátul még gyári fóliás, sőt a telefon tetején is rajta van a fólia. Kihajthatós kemény tokban van a vásárlástól kezdve. Ára: 20,5k
-
qfm
őstag
Nem tudja valaki hogy newhostingos tárhelyen, hogy tudnám engedélyezni a flash-nek a külső hívásokat? Felraktam a crossdomain.xml-t a gyökérben ami ment korábban máshol, de itt nem megy.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest