Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el...Felvettem ezeket a tárolókat, de egyszerűen egy rohadt nvidia drivert, nem tudok feltelepíteni, mert teljesíthetetlen függőségei vannak
Ez direkt szivat engem...az ubuntuban hozzá se kellett nyúlnom a tárolókhoz és mindent tudtam telepíteni, de ez nagyon szopat engem... -
Laprasi991
aktív tag
Ilyen mentést azt hol találok? Vagy azt nekem kellett volna készíteni

Ngabor: ha gépnél leszek beírok ide néhány hibaüzenetet.
Amúgy nem kellett nekem csak módosítottam egy config fájlt, és nem tudtam elmenteni (2 órányi munka) és akkor mérgembe kiadtam ezt a parancsot. De tanultam az esetből
-
ngabor2
nagyúr
én az aptitude-ot jobban szeretem, de most nem volt hangulatom órákon át válogatni a cuccosokat.
ráadásul mire végre sikerült életet verni a rendszerbe nagyjából, akkor kiderült, hogy a touchpad-et se kezeli alapból rendesen... úgyhogy feladtam, és a könnyebb utat választottam. az ubuntu rendesen kezeli, különösen mióta kikapcsoltam a tapipad kattintását. a pöcökegeret meg alapból utálom, tehát az csak ott van, és néz. -
Laprasi991
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mount-2.12r)