- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el...Felvettem ezeket a tárolókat, de egyszerűen egy rohadt nvidia drivert, nem tudok feltelepíteni, mert teljesíthetetlen függőségei vannak
Ez direkt szivat engem...az ubuntuban hozzá se kellett nyúlnom a tárolókhoz és mindent tudtam telepíteni, de ez nagyon szopat engem... -
thaler2
senior tag
Üdv. Az lenne a problémám, hogy felraktam a Debian 4.0 disztrót, és egyszerűen nem találok, olyan tároló címeket, amik olyan szinten tartalmaznák a csomagokat, mint pl az ubuntu esetében ahol gyárilag benne vannak a tároló címek, és minden igényt kielégítenek a tartalmuk. Debiannál meg itt szenvedek 1-1 csomaggal, pedig felvettem vagy 6 tárolót is. Szal pls aki tud irjon lehetőleg magyar, megbízható, és korrekt tárolócímeket

üdv: thaler2 -
thaler2
senior tag
ADódott egy kis probléma:
Adott egy asrock k8nf6g alaplap ( Realtek PHY RTL8201CL hálókártyával), Debian legújabb 4.0ás verziójú netinstallos telepítője. Sajnos a hálókártyát nem akarja felismerni, ezen hogy lehetne segíteni? Ubuntu,uhu,suse, mindegyik felismerte egyedül a debian nem...
Szóval a kérdés adott, remélem valami linuy guru tud segíteni.
üdv: thaler2
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borderlands 4
- ASUS notebook topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy nyamvadt fordító csomagot (build-essential) nem tudok felrakni, mert kiabál hiányzó csomagokért...Egyszerűen röhej....Így sajnos használhatatlan.....