- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Glatius #4165 üzenetére
Ha vígasztal, nem csak a tiéden van gond az X-vel: http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=6&t=65043
A Debian egyetlen hibája, hogy általában régebbi kernel van a stabilban, így "körültekintően" kell hardvert vásárolni hozzá.
-
tlac
nagyúr
válasz
Glatius #4159 üzenetére
szerintem, amiről te beszélsz az, hogy a telepítő karakteres vagy grafikus legyen (nagy különbség nincs köztük, mindkettő menüs)
miután az alap dolgokon végig megy az ember, felajánlja, hogy tegyen-e felül grafikus felületet, én úgy emlékszem alapból ez van bepipálva
egy üres vinyóra, spéci hardverek nélkül, szerintem next-next-tel telepíthető
-
kovaax
őstag
-
válasz
Glatius #4146 üzenetére
Ez így van, ahogyan azt a kérdésemben is leírtam, laikusként is telepíthető, használható OS-t szeretnék. Egy Ubuntu telepítésen és beállításon kívül csak hírből ismerem a Linux rendszereket, túlnyomórészt OS X előtt ülök, néha meg Win előtt. BlackPanther-t megnézem, köszönöm a javaslatot!
-
bambano
titán
válasz
Glatius #4137 üzenetére
mit nem értesz? az ia64 egy olyan intel architektúra, amit nemigen vettél meg otthonra, hacsak nem nyertél 5-öst a lottón.
Az intel másik 64 bites kiterjesztését az amd fejlesztette, tőle licenszeli az intel, szóval minden intel prociban dobog egy kis amd szív isezért amd64-nek nevezett architektúrára való iso-t kell letöltened.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest