Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én erre (is) írtam magamnak egy scriptet, hogy újratelepítésnél ne kelljen ezekkel mindig vacakolnom.
Ezzel beállítod, hogy ne menjen alvóban a fedél lecsukásakor:
sed -i 's/#HandleLidSwitch=suspend/HandleLidSwitch=ignore/' /etc/systemd/logind.conf
sed -i 's/#HandleLidSwitchExternalPower=suspend/HandleLidSwitchExternalPower=ignore/' /etc/systemd/logind.confEzzel pedig tiltod az alvás, hibernation stb szolgáltatást, hogy semmiképp ne tudjon téged felülbírálni:
systemctl mask sleep.target suspend.target hibernate.target hybrid-sleep.targetA laptop kijelzőjének kikapcsolása pedig:
xrandr --output kijelződ -off
Pl.: nekem xrandr --output eDPI1 -offA kijelződ "tipusát" szintén az xrandr paranccsal tudod lekérni.
Ezt elindítod, és azonnal kikapcsolja a kijelzőt. -
Apollyon
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest