- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Ha macerásabb mint egy Arch, Tumbleweed, akkor nem igazán alkalmas a Debian rolling disztróként való használatra. Akkor nem próbálom ki élesben.
A stabilt viszont felraktam élesbe, az jól szuperál, másfél éve még nem ismerte a lankártyám.
Viszont van egy hülyesége a debian telepítőnek, hogy a windows efi partíciójába belenyúl és oda helyezi az indítómenüjét, pedig külön lemezen van a windows meg a debian is. Egyébként fő rendszerként Arch-ot használok, meg néha windowst. Mindegyik rendszerem uefi módban telepítve külön lemezre. Debian azért kell mert a Prometeheus scripttel(prometheus.freize.net) időként padavan router firmware-t forgatok, és a script csak debian és származékaival kompatibilis. -
Ebből következik, hogy aki megkérdezi, hogy alkalmas-e, annak nem
Ennél frappánsabban ezt nem lehet megválaszolni valóban!
A Kezdő topikban én is azt szoktam javasolni, hogy az kezdjen bele a Debian felrakásába, aki a honlapon képes megtalálni a neki és a gépéhez megfelelő iso-t. Sokan akadnak el már ott, hogy nem a nonfree-t akarják felrakni.
Amit leírtál az első bekezdésedben, az valóban némi rutint megkövetel, nagyon lámaként én is kűzdöttem anno a legfrissebb Cinnamon stable-ra felrakásával. Szóval aki nem ismeri a Debiant, jobb, ha nem 10 perces telepítésre készül, mint Mint esetén. Főleg, ha nem is a stable nonfree-vel ugrik neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest