- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #8946 üzenetére
Ok, köszi. Persze van egy terrás hdd-m, akkor ott nem lesz gond. Egyenlőre egy összedobtam egy régi gépet a teszt kedvéért, persze pont akkor halt be a 40GB-s hdd-je, de már annyira kíváncsi voltam hogy felküldtem a rendszert egy pendrive-ra
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.
Gondoltam hogy a DVD-s telepítőnél benne kellene hogy legyen minden, de azért gondoltam megkérdezem, mert ha letörlöm a mostani rendszeremet és felrakom a debiánt, azért szeretném ha települne minden rendben asztali környezettel, ahogy a virtuális gépen. Nem akartam még utána harcolni vele ha csak szerverként települ, mert kicsit macerás lett volna (nekem most még) konzolból netet csiholni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged