Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12
üzenetére
A synapticban azért nem találod, mert ott a firmware-linux-nonfree metacsomag része.
Tedd fel azt, bár szerintem az fenn lesz alapból, viszont ha így van, mégsem jó, akkor kipróbálhatod a firmware-linux-nonfree (20170823-1~bpo9+1) változatot is.
Nem tudom ez fog-e segíteni, csak a javasolt megoldásra írtam ezt. Ha nem segít, akkor jön itt is a mesa 17-re frissítés, mint az MX-ben.
Illetve a VA-AP drivert is kipróbálhatod. Az mondjuk fenn van mesa-va-driver néven, de mivel 13-as, gondolom a 17-es mesa mellett ez is frissülni fog. Régen próbálgattam ezeket a 8-ason, így aztán csak óvatosan. 
-
törölt tag
válasz
herdsman12
üzenetére
A contrib, non-free (ha még így hívják őket
) repok engedélyezve vannak?
Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve a VA-AP drivert is kipróbálhatod. Az mondjuk fenn van mesa-va-driver néven, de mivel 13-as, gondolom a 17-es mesa mellett ez is frissülni fog. Régen próbálgattam ezeket a 8-ason, így aztán csak óvatosan.