- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12 #8490 üzenetére
A synapticban azért nem találod, mert ott a firmware-linux-nonfree metacsomag része.
Tedd fel azt, bár szerintem az fenn lesz alapból, viszont ha így van, mégsem jó, akkor kipróbálhatod a firmware-linux-nonfree (20170823-1~bpo9+1) változatot is.
Nem tudom ez fog-e segíteni, csak a javasolt megoldásra írtam ezt. Ha nem segít, akkor jön itt is a mesa 17-re frissítés, mint az MX-ben.
Illetve a VA-AP drivert is kipróbálhatod. Az mondjuk fenn van mesa-va-driver néven, de mivel 13-as, gondolom a 17-es mesa mellett ez is frissülni fog. Régen próbálgattam ezeket a 8-ason, így aztán csak óvatosan.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8490 üzenetére
A contrib, non-free (ha még így hívják őket
) repok engedélyezve vannak?
Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest