Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
bambano
üzenetére
De... csak az elég 90-es évek.

Olvasgattam picit rsync témában és arch wikin találtam ezt a commandot -persze azóta már átszabtam az én "ízlésemnek", hogy a home-ot ne másolja mán:
rsync -aAXv --exclude={"/dev/*","/home/*","/proc/*","/sys/*","/tmp/*","/run/*","/mnt/*","/media/*","/lost+found"} / /media/saelin/Debian-BuP-- a debian-bup egy 30GB-os pendrive.Ezt visszamásolva a rsync-el megmaradnak a programjaim beállításai, és úgy mindenem? Persze a a home tartalmát kivéve. Eredetileg arch linux alá próbáltam kitalálni valamilyen backup megoldást, de végül úgy döntöttem, hogy egy univerzális megoldást szeretnék. Lévén a partícióim fixek (root, swap, home), csak a rajta lévő disztró szokott változni. Gyakorlatilag egy snapshotot szeretnék a rendszerről, amit visszaállítva onnan folytathatom a dolgom, ahol azt abban a pillanatban abbahagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi