Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
üzenetére
https://www.debian.org/Bugs/
https://bugs.debian.org/release-critical/Ha egy csomagban release critical bug van az adott release kiadásakor, akkor az nem kerül be a kiadásba. Ez viszonylag ritka dolog, mert a freeze időszak viszonylag hosszú, és elsősorban erre való. Általában a népszerűbb, fontosabbnak ítélt programok hibáira jobban koncentrálnak, tehát az általad említett Evolution nem valószínű, hogy erre a sorsra jutna egy ilyen esetben (más kérdés, hogy szerintem nem lenne kár érte
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)Az, hogy 'a tárolóból is kikerül' nehezen értelmezhető. A stabil kiadás tárolójába természetesen nem kerül bele, de attól még magát a programot nem dobják ki a Debianból, az unstable és testing tárolóban benne marad. Ahogy az oldstable-ben is, a stabil - értsd: már kiadott - release-ek tárolóiból nem kerülnek ki csomagok, és nem is kerülnek be újak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Nyomtató topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)