- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mostanra sikerült véghezvinnem a nagy mutatványt. Legalább is elvileg. Mert, hogy a CPU 720p lejátszás esetén már nem 80%, hanem 15%. Viszont továbbra is megmaradt az a jelenség, hogy ha huzogatok egy ablakot a desktopon, akkor annak szélei "hullámoznak". Van valakinektippje, hogy hívják ezt jelenséget? Megpróbálnék megoldást találni rá.
Amit csináltam. Hozzáadtam a sources.list-hez a:
deb http://http.debian.net/debian/ wheezy main contrib non-free...majd terminalban:
apt-get install fglrx-driver...nem voltam biztos, így egy reboot után:
apt-get install firmware-linux-nonfree libgl1-mesa-dri xserver-xorg-video-ati...kettő között szerintem kiadtam egy aticonfig --initial parancsot is (sorry, éjjel 2 volt már).
Az install fglrx-driver és az alatta lévő hosszabb parancs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest