- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #5439 üzenetére
Gondolom hülye kérdés, meg nyilván Neked is 1000x eszedbe jutott már, de külső WiFi nem megoldható? Az enyémben sincs eredetileg semmi, és bár én nem is használom, de azért vettem jóáron hozzá egy PCMCIA-s 300Mbps Netgear adaptert! Volt is vagy 3x beledugva!
Azért nem USB-st, mert azt nem szeretem, nagyon kiáll, instabil, stb...
-
vadcoca
tag
válasz
Speeedfire #5439 üzenetére
Ha Lubuntu 12.04-gyel kipróbálod (simán live-ban) és az felismeri a wifi-t, akkor abból is kinyomozhatod, ugyanaz jó lesz a debian-nak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest