Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ha frissebb iceweasel-t akarsz, itt nézelődjél: http://mozilla.debian.net/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
A HD4670-en lévő HDMI hangeszköz az alapértelmezett, pont mint Windows alatt. Én is így jártam az 5670-el, kézzel be kell állítani, hogy milyen hangcsatornához/típushoz melyik hangkártyát használja, mert alapból mindenre a HDMI audio hangeszköz van beállítva.
Nincs most előttem a kde, meg nem mondom mi a neve ennek a beállításnak, de ott van a rendszerbeállításokban.
-
válasz
Apollyon
üzenetére
lehet, hogy a hangkártyádban csak némítva vannak a csatornák. a full hangerőszabályzót nyisd meg és azon tologasd a csúszkákat.
azért iceweasel, mert az az okostojás, aki a firefox grafikáit rajzolta, nem járult hozzá, hogy a debianosok betegyék a disztróba. így fogták, átnevezték és lefordították újra.
hülye licensznácik...
(#3488) Fooler89: én kizártnak tartom, hogy a gnome miatt borulgat a kde. nem sok közük van egymáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest