Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ha frissebb iceweasel-t akarsz, itt nézelődjél: http://mozilla.debian.net/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
A HD4670-en lévő HDMI hangeszköz az alapértelmezett, pont mint Windows alatt. Én is így jártam az 5670-el, kézzel be kell állítani, hogy milyen hangcsatornához/típushoz melyik hangkártyát használja, mert alapból mindenre a HDMI audio hangeszköz van beállítva.
Nincs most előttem a kde, meg nem mondom mi a neve ennek a beállításnak, de ott van a rendszerbeállításokban.
-
válasz
Apollyon
üzenetére
lehet, hogy a hangkártyádban csak némítva vannak a csatornák. a full hangerőszabályzót nyisd meg és azon tologasd a csúszkákat.
azért iceweasel, mert az az okostojás, aki a firefox grafikáit rajzolta, nem járult hozzá, hogy a debianosok betegyék a disztróba. így fogták, átnevezték és lefordították újra.
hülye licensznácik...
(#3488) Fooler89: én kizártnak tartom, hogy a gnome miatt borulgat a kde. nem sok közük van egymáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- EAFC 26
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Béta iOS-t használók topikja
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest