- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debians
tag
Én mindenesetre nyilvántartást adatbázisban kezelnék. Valamint a különböző munkafolyamatokhoz szükséges lekérdezéseket megírnám progiban.
Excelt meg elfelejteném. Ha az eredményre xls-ben van szükség, azt le lehet generálni. Vagy Pdf-be is akár."Akiknek használni kellene ezt a távoli szervert valamilyen klienssel azok nem nagyon értenek az informatikához, szóval olyan megoldást keresnék ami egyszerű."
Pedig sztem a webes alkalmazás lenne optimális. pl Php-ben. Egyik ismerősömnek csináltam ilyesmit, mert nem vihetnek be semmit a céghez. Sem letöltve, sem e-mail mellékletként, sem pendrájvon. Így aztán az én webszerveremen szokott elvégezni bizonyos számításokat, és tárolni az eredményt.
+
Egyébként webes elérés hogy van tiltva? Nem csak 80-as porton lehet szolgáltatni web service-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest