- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #2829 üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem, hogy az evolution kell majd ehhez. De mikor megpróbáltam csatlakozni, akkor azt írta, hogy exchange 5.5-höz nem jó. Ami érdekes, mert tudtommal 2003 van fent. (Sajna nem tudtam megnézni, hogy valójában milyen az exchange.)
Legközelebb úgyis kedden tudok foglalkozni, addig még olvasgatok.
De addig is van még mit megoldanom. Esteleg ha tudtok benne segíteni:
- gyorsbillentyűvel szeretnék programokat indítani (iceweasel, gcommander stb.), erre még nem jöttem rá, hogy mivel lehet, a környezet menüben található gyorsbillentyű beállítás sajnos nem tudja ezt., vagy csak énnem találtam meg a beállítást.
- a user belépésekor automatikusan csatoljon fel hálózati mappákat, a user saját felhasználó nevével.
- szeretném a hálózatot böngészni parancssorból (milyen eszközök vannak a hálzaton, muknacsoportok, gépek stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest