- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Johnsones #1957 üzenetére
Ha a sun az solaris oprendszerrel, sparc processzorral működő gépet jelent, akkor elvileg nem zárható ki, hogy a telepítő anyagot sok munkával át lehet alakítani debianosra, de értelme kevés van, mivel a különböző processzorok miatt nem lehet majd használni. Hacsak nem java-s progi. Ha intel procis sun/solaris cuccról van szó, akkor is erősen kételkedem, hogy az alapértelmezett libekben levő különbségek miatt van-e rá esély, hogy fusson debianon egy solaris cucc.
A wines cuccal hamarabb dűlőre lehet jutni, felrakod a wine csomagot debian alá és az korlátozottan képes windowsos programok futtatására. Kemény grafikát használó cuccok, pl. játék, futtatására kifejezetten nem jó szerintem. Adminisztrációs vagy egyéb alkalmazói programokhoz jó.
Esetleg másolj be egy linket, hogy konkrétan miről van szó, ha nem titok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest