Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
stopperos #10664 üzenetére
Akkor miért nem javult meg?!
Ha kaptam hibát, alján lévő parancs csak csinált egy knownhost.old filet, de ugyan úgy nem volt jó.
#10663 0519
Kitöröltem mindent. Nem kérdezte meg. Illetve csak az egyik lapostól, YES, majd jelszó és be voltam jelentkezve. PW off, denied pubkey...
Mindegy már egy napja ezzel szopok, pedig eddig is használtam igaz, csak 2 gépen. Legyalulok mindent, elkezdem előlről megint, nem is tudom hanyadjára. Utolsó esély.
Így viszont tárgytalan a nyamvadt mentés kipróbálása is. Még ha jól sejtem a folyamatot, akkor is jobb, mint a mint a semmi. Múlthéten 3x volt újra telepítve. 2x feleslegesen. Mint beépített pen csinálója nem képes wint írni. Kiírtam, nem volt jó, írtam volna megint kerestem frissítést, majd talált hozzá, most már kiírja: Ez bizony windows, ez nem lesz jó.
Solus OS pedig nem hajlandó felmenni 2gb ramra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- Mass Effect
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest