Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Hi!
Nos nemrég raktam, fel egy nagyon alap debian sarge rendszert (csak az 1 cd-ről ami azon van), és neten akarom szépen frissíteni meg telepítgetni amit kell.
És itt meg is akadok, egyelőre az apt-t nem tudom működővé tenni. Az ifconfiggal megnéztem a hálókártyát és igen van felismerte, aztán beállítottam kézzel mivel DHCP-n keresztül nem tudta. (Router osztja a netet).
Namost a sources.list-be beírtam a következőket:
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian unstable main contrib non-free
De mégsem megy az apt! apt-get install mc -re kiköpi, hogy nem létezik a csomaglista meg amúgyis fos és nem tud vele mit kezdeni. Mi a szöszt tegyek???
Az FTP progiban gondoltam csatlakozom a szerverhez hátha mégis a hálóval van gond. De nem, szépen bejelentkezem anonymousként az ftp.hu.debian.org-ra aztán viszont az első ls parancs után: 200 Port command successful majd vége semmit nem tudok csinálni csak ctrl+c.
Mi a búbánat van????? Win alól simán tudok mozogni a szerveren.
Szerk: Béna voltam az ftp-n már tudok mozogni, de akkor sem megy az apt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi