Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Egy olyan problámám lenne, hogy van egy gép. Van benne két hálókártya, az eth0-ba megy az adsl modem, itt él a kapcsolat, mert a modem villog, az eth1-re pedig rá van kötve egy asus wl500gp router egyik lan portja. Ez a router át van állítva gateway-ről router üzemmódra.
Azt szeretném elérni, hogy a netkapcsolatot a linuxos gépen keresztül lehessen elérni. Viszont ez valamiért nem jó. Amit kapok IP címet az ISP-től, azt a hálózat összes gépéről pingelni tudom, viszont internetezni nem tudok egyik gépen se. Mit csináljak, hogy jó legyen?
A másik pedig az, hogy este hozzáadogadtam a route táblához ezt-azt, meg beállítgattam az IP címeket, de azok a reggelni bekapcsolásnál már nem voltak meg. Mitől lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest