- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Egy olyan problámám lenne, hogy van egy gép. Van benne két hálókártya, az eth0-ba megy az adsl modem, itt él a kapcsolat, mert a modem villog, az eth1-re pedig rá van kötve egy asus wl500gp router egyik lan portja. Ez a router át van állítva gateway-ről router üzemmódra.
Azt szeretném elérni, hogy a netkapcsolatot a linuxos gépen keresztül lehessen elérni. Viszont ez valamiért nem jó. Amit kapok IP címet az ISP-től, azt a hálózat összes gépéről pingelni tudom, viszont internetezni nem tudok egyik gépen se. Mit csináljak, hogy jó legyen?
A másik pedig az, hogy este hozzáadogadtam a route táblához ezt-azt, meg beállítgattam az IP címeket, de azok a reggelni bekapcsolásnál már nem voltak meg. Mitől lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest